Autoglym carcare-producten

Auto cosmetische topproducten voor garages, carrosseriebedrijven, particulieren en carwashes.  Wij verdelen nu ook één van de bekendste en meest gegeerde producten binnen deze sector, namelijk AUTOGLYM. 
Autoglym is een Brits bedrijf dat is opgericht in 1965. De onderhoudsproducten van Autoglym worden door zowel de professionele als de particuliere gebruiker overal ter wereld erg gewaardeerd. Ze staan bekend om hun uitzonderlijke werking en betrouwbare kwaliteit.


De producten van Autoglym worden ontwikkeld volgens internationale kwaliteits- en milieunormen en verkregen een internationale reputatie als maatstaf voor producten van andere merken. Topmerken kiezen voor Autoglym Niet voor niets kiezen Jaguar, Aston Martin en het Honda Formule 1 team voor de Autoglym producten! Koninklijk In 1992 is Autoglym zelfs beloond met een Koninklijke Onderscheiding als leverancier van autoverzorgende producten door Hare Majesteit Koningin Elizabeth de Koningin-Moeder, naast de reeds aanwezige onderscheiding van de Prins van Wales Royal Arms! 

Vergelijken (0)

Autoglym - Super Resin Polish - 500 ml

Super Resin Polish (SRP) is een langdurige schoonheidsbehandeling voor alle laktypen inclusief metal..

€16,95 Excl. BTW: €14,01

Autoglym Paint Renovator

Het gebruik van schurende poetsmiddelen moet altijd beperkt worden tot de aanpak van specifieke prob..

€8,49 Excl. BTW: €7,02
1 - 2 van 2 (1 pagina's)

Extra informatie

Autoglym carcare producten kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Autoglym carcare-producten. Heb je een carcare-producten bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen bedenktijd, een snelle levering van jouw producten en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg!