Elektrische houtklover

Houtklover, Houtklover online kopen, houtkloofmachine, houtkloofmachine kopen, kloofmachine, kloofmachine kopen, elektrische kloofmachine kopen, elektrische houtkliever, houtkliever kopen, elektrische klover, klover kopen, elektrische kliever

Een elektrische houtklover, ook bekend als een houtkliever of houtkloofmachine, is een onmisbaar gereedschap voor iedereen die hout verwerkt, of je nu brandhout moet kloven, timmerwerk moet uitvoeren of gewoon de houtvoorraad wilt beheren. Deze machines bieden een reeks voordelen die bijdragen aan een efficiënte houtverwerking.

Alle voordelen van een elektrische houtklover


 • Milieuvriendelijkheid: een elektrische houtklover stoot geen schadelijke emissies uit, waardoor ze milieuvriendelijker zijn dan sommige benzine-aangedreven alternatieven.
 • Stille werking: In vergelijking met benzine-aangedreven houtklovers zijn elektrische machines vaak stiller, wat gunstig is voor een rustige werkomgeving.
 • Eenvoudige bediening: een elektrische houtklover gemakkelijk te bedienen en vereisen geen complexe startsystemen zoals benzinemotoren.
 • Enorme drukkracht: Deze machines leveren indrukwekkende kloofkracht, waardoor ze geschikt zijn voor zowel zacht als hardhout, met minder inspanning.
 • Veiligheid: Het gebruik van een betrouwbare houtklover vermindert het risico op letsel in vergelijking met handmatig kloven met een bijl, omdat je niet in direct contact komt met het hout.
 • Efficiënte houtverwerking: Een elektrische houtklover versnelt het proces van houtblokken kloven aanzienlijk in vergelijking met handmatig werk, waardoor tijd en energie worden bespaard.
 • Elektrische houtklover voor precisie en consistentie: Deze machines bieden precisie en consistentie bij het kloven van houtblokken, wat resulteert in gelijkmatige stukken hout voor verwarming, timmerwerk of andere toepassingen.
 • Geschikt voor diverse houtsoorten: een elektrische houtklover kan met gemak verschillende houtsoorten verwerken, van zachthout tot hardhout.
 • Duurzaamheid: Goed onderhouden elektrische houtkloofmachines hebben doorgaans een lange levensduur en bieden betrouwbaarheid op lange termijn.

Vergelijk de belangrijkste eigenschappen

 • Vermogen: een elektrische houtklover is voorzien van een krachtige elektrische motor die voldoende vermogen levert om houtblokken efficiënt te kloven.

 • Gebruiksgemak: Ze zijn gemakkelijk te bedienen en vereisen geen handmatige kracht zoals bij handmatige houtklovers.

 • Veiligheid: een elektrische houtklover is over het algemeen veiliger in gebruik dan benzine-aangedreven houtklovers vanwege de afwezigheid van brandstof en uitlaatgassen. Ze zijn ook voorzien van veiligheidsvoorzieningen zoals noodstopschakelaars en handbescherming.

 • Stille elektrische houtklover: In vergelijking met benzine houtklovers produceren elektrische houtklovers minder geluid, waardoor ze geschikter zijn voor gebruik in woonwijken en andere geluidsgevoelige omgevingen.

 • Milieuvriendelijk: Omdat een elektrische houtklover geen brandstof verbrandt, stoten elektrische houtklovers ook geen schadelijke uitlaatgassen uit en zijn ze milieuvriendelijker dan benzine-aangedreven houtklovers.

 • Onderhoud: een elektrische houtklover heeft over het algemeen minder onderhoud nodig dan benzine-aangedreven modellen, aangezien ze geen motorolie of brandstof nodig hebben. Het enige onderhoud dat nodig is, is meestal het smeren van bewegende delen en het controleren van de kabels.

 • Compactheid: een elektrische houtklover is vaak compacter en lichter dan benzine-aangedreven modellen, waardoor ze gemakkelijker te verplaatsen en op te bergen zijn.

 • Kloofkracht: Hoewel een elektrische houtklover over het algemeen iets minder kloofkracht hebben dan benzine-aangedreven modellen, zijn ze nog steeds krachtig genoeg om de meeste houtblokken te kloven die thuis worden gebruikt voor brandhout.

 • Prijs: Elektrische houtklovers zijn over het algemeen betaalbaarder in aanschaf dan benzine-aangedreven modellen, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een kosteneffectieve oplossing voor het kloven van hout.

Elektrische houtklovers van verschillende merken 

Hobbycenter D'Haese heeft in haar uitgebreide gamma meerdere merken te verkrijgen. Het meest populaire merk voor de categorie elektrische houtklovers is: 

Houtkloofmachine online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een betrouwbare elektrische houtklover online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw elektrische houtklover bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze houtklovers, kloofmachines of houtklievers? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder!

Tips voor de aankoop van een houtkliever op elektriciteit | waar op letten?

 • Wil je een benzine houtklover of een elektrische houtklover kopen? Doorgaans zijn benzine kloofmachines de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De motoren van de houtklovers verbeteren trouwens ook ieder jaar!

 • Hoe vaak zal u de elektrische houtklover gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar. Voor intensief gebruik hebben we ook professionele kliefmachines zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
 • Kijk naar de kracht en of het vermogen van de elektrische houtklover die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
 • Is het gewicht van de kloofmachine niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer?
 • Heb je ook extra accessoires nodig voor mijn elektrische houtklover? Of koop je meteen een set aan?

Vergelijken (0)

Hecht 6060 elektrische houtsplijter 6 ton 220V

Productbeschrijving Hecht 6060 elektrische houtsplijterElektrische houtklover met een maximale ..

€574,75 Excl. BTW: €475,00

Hecht 6070 elektrische houtsplijter 7 ton 220V

Productbeschrijving Hecht 6070 houtsplijter 7 ton Houthakken hoeft niet moeilijk te zijn...&nbs..

€605,00 Excl. BTW: €500,00

Hecht 6110 10 ton houtklover staand model 220V

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 6110 HOUTKLOVER" Houthakken hoeft niet vervelend te zijn... ..

€847,00 Excl. BTW: €700,00

Hecht 6121 houtsplijter - rechtstaand - 12 ton 220V

Productinformatie Hecht 6121 - Houtklover 12 ton in het kortElektrische verticale houtklover. O..

€883,30 Excl. BTW: €730,00

Hecht 6160 elektrische houtsplijter 16 ton 400V

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 6160 ELEKTRISCHE HOUTSPLIJTER met 16 ton druk" Houthakken hoeft n..

€1.197,90 Excl. BTW: €990,00

Hecht 6500 elektrische houtklover

Productbeschrijving Hecht 6500 elektrische houtkloverElektrische horizontale houtklover met een..

€344,85 Excl. BTW: €285,00

Hecht 670 Horizontale houtsplijter 2000 Watt

PRODUCTINFORMATIE "7 TON HOUTKLOVER" Met onze 3-delige set bestaande uit de hydr..

€369,05 Excl. BTW: €305,00

Hecht 676 houtsplijter - liggend model

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 676 HOUTKLOVER" De houtklover 676 van Hecht biedt de comfort..

€381,15 Excl. BTW: €315,00

Hecht 6810 elektrische houtkliefmachine 8 Ton 220 Volt

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 6810 POWER houtkliefmachine " De Power houtklover 6810 ..

€641,30 Excl. BTW: €530,00
1 - 9 van 9 (1 pagina's)

Extra informatie

De juiste elektrische houtklover voor de klus

Kijk bij onze kloofmachines altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze houtklovers. Wij hebben altijd meerdere modellen klovers voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je deze houtkliever op elektriciteit vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik deze houtkloofmachine gaan gebruiken?
 • Is deze elektrische houtklover die ik wil kopen wel krachtig genoeg?
 • Neem ik toch niet beter een houtklover set?

Elektrische houtklover kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële verdeler van Hecht houtkloofmachines en Lumag houtkloofmachines en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten zoals bijvoorbeeld Scheppach of Zipper. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op iedere elektrische kloofmachine die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Goedkope houtkliever kopen

Einhell en vooral Hecht zijn tevens ook zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteits houtkloofmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen voor je elektrische houtklievers bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting je krijgt op je kliefmachines!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur maken zonder btw. Als je kiest om de houtkliever af te halen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Geniet ook van regelmatige kortingscodes. Wil je toch graag wat meer info over de huidige codes voor een extra korting? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Houtkloofmachine op elektriciteit kopen, waarom kiezen voor Hobbycenter D'Haese?

Wanneer je een elektrische houtklover koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw elektrische houtklover.
 • Goede en betrouwbare merken zoals Lumag houtklovers en Hecht houtklovers.
 • Een divers aanbod aan elektrische houtklovers met meer dan 7 beschikbare modellen. 6 ton, 7 ton, 8 ton, 10 ton, 12 ton & 16 ton allemaal beschikbaar.
 • Een betrouwbare elektrische houtklover kopen met garantie.
 • We helpen je bij technische vragen rond onze houtklovers.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw elektrische houtklover is ook mogelijk bij ons!

Houtklievers op elektriciteit kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Elektrische houtklovers. Heb je een elektrische houtklover bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw houtkloofmachine en veel kennis ter zake.

Bekijk hieronder ook eens ons volledige gamma aan houtkloofmachines. Wilt u persoonlijk advies op maat om de houtkliever te vinden dat het beste bij u past?
Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg!

Ik heb interesse om een elektrische kloofmachine te kopen: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een betrouwbare houtklover, wisselstuk of een accessoire nodig?
Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze houtklovers. 

Vragen, opmerkingen of advies nodig in verband met onze producten zoals onze houtklovers?

Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een elektrische houtkliever komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.