Einhell TE-TK 18 Li KIT Accuboor+Haakse slijper

Einhell TE-TK 18 Li KIT Accuboor+Haakse slijper

Einhell TE-TK 18 Li KIT Accuboor+Haakse slijper

Merk:Einhell
Productcode:4257211
Beschikbaar:leverbaar op bestelling
 • €219,01

 • Excl. BTW: €181,00

Productbeschrijving Einhell TE-TK 18 Li KIT accuboor + haakse slijper

Einhell Accuboor en haakse slijper set 18 volt wordt geleverd met snel lader en 1 stuks 1,5 Ah Li-Ion accu & 1 stuks 3.0 Ah Li-Ion accu. Met de TE-TK 18 Li KIT (CD+AG) heb je een luxe set compleet. Deze samengestelde set komt uit het Power-X-Change lijn, de accu's zijn dus uitwisselbaar met andere machines van het Einhell Power-X-Change lijn.

Wat zit er in de doos:

1x TE-CD 18 Li accuboormachine

De Accu boor en schroefmachine TE-CD 18 Li is een hoogwaardig, krachtige machine voor experts die zeer hoge eisen stellen aan boor- en schroefwerkzaamheden in huis, werkplaats en garage. De machine werkt met lithium-ion kwaliteitsaccu´s en een Battery-Management systeem voor optimale regeling en een lange levensduur van de accu. Voor uitstekende krachtoverbrenging zorgt de krachtige Johnson motor met zeer hoog koppel en een robuuste dubbel toerige metalen tandwielaandrijving met rechts- en linksloop, waarvan de status wordt aangegeven op de machine.

De één hulzige snel spanboorhouder van de TE-CD 18 Li maakt dankzij automatische as vergrendeling een snelle gereedschapswissel zonder omspannen mogelijk. Dankzij een fijn afstelbare toerental-regelelektronica en instelbaar koppel kan de werking van de machine optimaal worden aangepast aan eisen van materiaal en schroeven, en de Quick-Stop functie verhindert ongewenst nalopen na loslaten van de bedieningsschakelaar. Voor de optimale verlichting van de werkplek zorgt een LED-lamp. De 30-minuten snel lader maakt het mogelijk om nagenoeg zonder onderbrekingen te werken. Dankzij de capaciteitsindicator kan het laadniveau van de accu door een zicht controle worden vastgesteld. De ergonomische soft greep garandeert goede houvast en werken zonder vermoeidheid.

Specificaties

 • Accu 18V, Li-Ion, 1,5 Ah
 • Koppel 44 Nm
 • Oplaadtijd ± 30 minuten
 • 2 versnellingen
 • Onbelast toerental I: 0-320, II: 0-1250 t/min.
 • Koppelinstellingen 20+1-voudig

1x TE-AG 18 Li Haakse slijper

De Einhell TE-AG 18 Li- Solo haakse slijpmachine is een uiterst krachtige haakse slijper. De slijper is in bezit van een aluminium behuizing. Voor een goede werking zijn de motor en versnellingen van elkaar gescheiden. Door de stille start van de machine en een restart beveiliging is het altijd veilig op de slijpmachine te gebruiken. Door het ontwerp, de ergonomische grip en het extra handvat dat in drie posities geplaatst kan worden en een comfortabel handvat. De gemodificeerde luchtstroming zorgt voor het optimaal koelen van het apparaat en versnellingen tijdens het werk. De schijfbescherming heeft een systeem waardoor het schijf eenvoudig aan te passen is. Een bescherming tegen overbelasting heeft een automatische stop en draagt bij aan de veiligheid van het apparaat.

Specificaties

 • Onbelast toerental: 8500 per minuut 
 • Doorsnede slijpschijf: 115 mm 
 • Soft start 
 • Spindle lock 
 • Extra handgreep: 3 posities 
 • Eenvoudige verstelling beschermkap

1x 1,5 Ah 18Volt Power-X-Change Li-ion accu
1x 3,0 Ah 18Volt Power-X-Change Li-ion accu
1x 30 minuten snel lader

Garantie 2 jaar

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

Tags: Einhell Accuboor+Haakse slijper, Accuboor+Haakse slijper