Einhell TE-CS 165 handcirkelzaag

Einhell TE-CS 165 handcirkelzaag Einhell TE-CS 165 handcirkelzaag Einhell TE-CS 165 handcirkelzaag Einhell TE-CS 165 handcirkelzaag Einhell TE-CS 165 handcirkelzaag Einhell TE-CS 165 handcirkelzaag
Einhell TE-CS 165 handcirkelzaag

Einhell TE-CS 165 handcirkelzaag

Merk:Einhell
Productcode:Tc-CS 165
Beschikbaar:leverbaar op bestelling
  • €102,85

  • Excl. BTW: €85,00

Productbeschrijving Einhell TE-CS 165 handcirkelzaag

De Einhell handcirkelzaag Te-CS 165 is een hoogwaardige, compacte en krachtige zaag, die bij een breed spectrum van uitsnijwerkzaamheden de juiste keuze is. Dankzij de grote greepbeugel met softgreep ligt de zaag uitstekend in de hand. De zaagbladbescherming kan met een druk van de duim op de quick-opener eenvoudig worden geopend - zo heeft men het apparaat altijd met beide handen stevig vast en kan absoluut zonder rukken in het werkstuk worden gezaagd.

Zaagdiepte en hellingshoek van de 1200 watt sterke circulaire kunnen zonder gereedschap worden ingesteld. Een stabiele aluminium zaagschoen met goede glijeigenschappen maakt het mogelijk om het apparaat tijdens het zagen nauwkeurig te geleiden. Het hardmetaal-zaagblad met 24 tanden kan dankzij de asvergrendeling moeiteloos worden gewisseld, de sleutel is aan de zaagtafel klaar voor het grijpen opgeborgen. De handcirkelzaag is uitgerust met een ergonomische softgreep en ligt aangenaam en zeker in de hand. En praktische kabelclip fixeert de opgewikkelde kabel, zodat de zaag na volbracht werk in een handomdraai netjes is opgeborgen. De parallelle aanslag maakt maatvaste snedes mogelijk.

Kenmerken Einhell handcirkelzaag

Quick-opener voor zaagbladbescherming, instelling zonder gereedschap (zaagdiepte, hellingshoek), grote greepbeugel, hardmetaal-zaagblad, stabiele aluminium zaagschoen, asvergrendeling voor het gemakkelijk verwisselen van zaagblad, sleutel voor zaagbladwissel aan de zaagtafel, softgreep, parallelle aanslag, kabelclip.

Specificaties

Handcirkelzaag met een vermogen 1200 Watt, onbelast toerental 5500 t/min., zaagblad: ø165 x ø16 mm- 24 tanden, max. zaagdiepte 90°/45°: 54/40 mm.

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

Tags: Einhell handcirkelzaag, handcirkelzaag