Einhell TC-MS 2112 Kap- en Verstekzaag

Einhell TC-MS 2112 Kap- en Verstekzaag Einhell TC-MS 2112 Kap- en Verstekzaag
Einhell TC-MS 2112 Kap- en Verstekzaag

Einhell TC-MS 2112 Kap- en Verstekzaag

Merk:Einhell
Productcode:4300295
Beschikbaar:leverbaar op bestelling
  • €108,90

  • Excl. BTW: €90,00

Productbeschrijving Einhell TC-MS 2112 Kap- en Verstekzaag

De kap- en verstekzaag is uitermate geschikt om kleinere werkzaamheden zoals afkortzagen en verstekzagen van werkstukken van hout, (laminaat-)panelen en kunststof zelf uit te voeren. Zijn hoogwaardige werktafel van spuitgietaluminium beschikt over een precieze hoekinstelling, die je met een handgreep in verschillende posities kan vastzetten.

Met zijn traploos naar links kantelbare zaagkop maakt de zaag het mogelijk om versteksneden en afkantingen aan te brengen in elke gewenste hoek tot 45°. Daarbij kun je alle schaalverdelingen vanuit de werkpositie gemakkelijk in het oog houden. Het tafelinzetstuk is uitgerust met een praktische schaalverdeling om de breedte van het werkstuk af te lezen. Voor de zekere fixering van het werkstuk zorgen aan beide kanten werkstukhouders en een solide uitgevoerde werkstukklem. Het met hardmetaal beklede zaagblad met een diameter van 210 mm en 48 tanden bezit een lange levensduur en kan je dankzij een asvergrendeling gemakkelijk vervangen. De spaanvangzak zorgt voor schoonheid op de werkplek. Voor eenvoudig en veilig transport is de machine uitgerust met een beveiliging voor transport.

Voordelen van deze verstekzaag

Hoogwaardig HW-zaagblad voor perfecte zaagsneden

De werktafel van deze Einhell verstekzaag is gemaakt van licht en stabiel alu gegoten

Draaitafel met nauwkeurige vergrendelingsposities voor alle gangbare hoeken

De zaagkop is traploos tot 45° naar links kantelbaar

Werkstuksteunen aan beide zijden voor lange werkstukken

Spaninrichting om het werkstuk veilig op zijn plaats te houden

Spindelvergrendeling voor een gemakkelijke en snelle meswissel

Verstekzaag inclusief zaagselzak

Goed afleesbare hoekschalen voor verstek- en hoeksnedes

Kenmerken

Deze Einhell verstekzaag is perfect voor het zagen van hout, (laminaat-)panelen en kunststof, Werktafel van spuitgietaluminium, Hoogwaardige aluminium draaitafel met precieze hoekinstelling en grendelstanden, Zaagkop traploos naar links kantelbaar, Alle schaalverdelingen vanuit werkpositie zichtbaar, Werkstukhouders aan beide kanten, Werkstukklem voor de veilige fixering van het werkstuk, Met hardmetaal bekleed zaagblad, Asvergrendeling voor de gemakkelijke verwisseling van het zaagblad, Transportbeveiliging , Inclusief spaanvangzak, Tafelinzetstuk met schaalverdeling

Specificaties Einhell verstekzaag

Vermogen 1600 Watt, onbelast toerental 5000 toeren per minuut zaagblad Ø210 x Ø30mm | 48 tanden, max. zaagcapaciteit  90°/45°: 120x55mm / 80x55mm, 2x45° (dubbele versteksnede): 80x32mm.

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

Tags: Einhell verstekzaag, verstekzaag