Einhell SDS MAX boorhamer en breekhamer 9 joule

Einhell SDS MAX boorhamer en breekhamer 9 joule Einhell SDS MAX boorhamer en breekhamer 9 joule Einhell SDS MAX boorhamer en breekhamer 9 joule Einhell SDS MAX boorhamer en breekhamer 9 joule Einhell SDS MAX boorhamer en breekhamer 9 joule Einhell SDS MAX boorhamer en breekhamer 9 joule Einhell SDS MAX boorhamer en breekhamer 9 joule Einhell SDS MAX boorhamer en breekhamer 9 joule Einhell SDS MAX boorhamer en breekhamer 9 joule
Einhell SDS MAX boorhamer en breekhamer 9 joule

Einhell SDS MAX boorhamer en breekhamer 9 joule

Merk:Einhell
Productcode:TE-RH 38 E/4257950
Beschikbaar:leverbaar op bestelling
  • €235,95

  • Excl. BTW: €195,00

Productbeschrijving Einhell SDS MAX Boorhamer en breekhamer 9 joule

De Einhell SDS MAX boor-breekhamer TE-RH 38 E met pneumatische hamer mechanisme is van hoge kwaliteit en levert een slagkracht van 9 Joule. Een uiterst veelzijdige krachtpatser uit de Einhell Expert lijn voor veeleisende bouw, renoverings-, boor en beitel werkzaamheden.
Met hamer boren en beitelen met en zonder beitel fixatie heeft u drie functies voor universeel gebruik. Het handvat van de slaghamer boor is trilling gedempt en geeft optimale druk door de aandruk indicator "Press-control '- een belangrijke ondersteuning voor lage trillingen, maar toch snel werk. De aluminium kop van de hamer is van robuuste constructie, en 2 LEDs informeren u over de koolborstel slijtage. Deze machine leveren we in een praktische transport en opslag koffer.

Verder informatie Einhell boorhamer en breekhamer

Voor de vakman is de boorhamer TE-RH 38 E met pneumatisch slagwerk een hoogwaardige en veelzijdige krachtpatser die onmisbaar is bij wisselende bouw-, renovatie- en beitelklussen. Met hamerboren en beitelen met en zonder beitelbevestiging is deze alleskunner uitgerust met de drie functies voor de universele toepassing. De robuuste SDS-Max boorkop maakt snel wisselen van boren en beitels zonder gereedschap mogelijk. De hoofdgreep van de TE-RH 38 E-boorhamer is trilling absorberend en signaleert de optimale contactdruk via "Press Control" een belangrijke ondersteuning voor lage slijtage en snelle operaties.


Bovendien absorberen de extra softgrip pads op de handgrepen trillingen op betrouwbare wijze. Door elektronische snelheidsregeling is een gemakkelijke en soepele start van het boren verzekerd. De aluminium tandwielkop van de boorhamer is robuust geconstrueerd. De extra grip is door ribbels tegen verdraaien gefixeerd. Twee LED's tonen automatisch de resterende prestaties en onderhoudsbehoeften door slijtage van borstels. Een overbelastings-slipkoppeling zorgt voor een hoge arbeidsveiligheid door onmiddellijke activering bij vastlopen. De traploos instelbare boordiepteaanslag zorgt voor exact herhaalbare boordieptes. In een handomdraai kan je de boorhamer in de praktische transport- en opbergkoffer opbergen.

Specificaties

◾Vermogen: 1050 Watt
◾Onbelaste snelheid: 0-500 min
◾Slagen: 0-4100 min
◾Slag Kracht: 9 J
◾Gereedschapsopname: SDS Max
◾Boorcapaciteit in beton 38 mm
◾Gewicht netto 6,9 kg

Kenmerken en voordelen Einhell breekhamer

◾ Boorhamer met pneumatisch hamer mechanisme voor zeer veel kracht
◾ Robuuste SDS-Max gereedschaphouder
◾ 3 functies: hamerboren, beitelen met en zonder fixatie
◾ Druk-Control: gevisualiseerde aanduiding voor optimale druk
◾ Elektronische toerentalregeling voor zacht boren
◾ Lage trillingen door middel van trilling gedempte hoofdhandgreep
◾ Soft grip inzetstukken dempen trillingen in de machine
◾ 2 status-LED's: Klaar en service (borstelslijtage)
◾ Hoogwaardige componenten voor een lange levensduur
◾ Aluminium kop - licht en toch duurzaam
◾ Overbelasting veiligheid koppeling zorgt voor veiligheid
◾ Continu verstelbare diepte stop gemaakt van massief metaal
◾ extra handgreep stevig vast te zetten door de ribbels
◾ Geleverd in een praktische koffer

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

Tags: Einhell breekhamer, breekhamer