Einhell RT-TS 920 zaagtafel

Einhell RT-TS 920 zaagtafel

Einhell RT-TS 920 zaagtafel

Merk:Einhell
Productcode:4340732
Beschikbaar:leverbaar op bestelling
 • €133,10

 • Excl. BTW: €110,00

Productomschrijving Einhell RT-TS 920 zaagtafel

Wil je zo af en toe kleine of middelgrote zaagklussen gaan uitvoeren met een eigen zaagtafel, dan is de Einhell RT-TS 920 wat je zoekt. De 900 watt zaagtafel is met een toerental van 4500 per minuut krachtig genoeg voor het op maat zagen van allerlei soorten houten werkstukken. Omdat de RT-TS 920 zaagtafel met 13,2 kilogram zeer licht van gewicht is, is hij gemakkelijk door de ruimte te verplaatsen. Handig als je bijvoorbeeld met laminaat bezig bent. De stroomkabel berg je netjes op langs de zaagtafel, net als de duwstok. Zo heb je altijd alles bij de hand.


Extra informatie Einhell zaagtafel


Deze Einhell zaagtafel RT-TS 920 is een compact, hoogwaardig gereedschap waarvan de voordelen liggen in de uitvoering van kleine klussen. Deze lichtgewicht zaag is eenvoudig te verplaatsen naar een andere positie, bijvoorbeeld bij het leggen van vloerbedekking. Het snoer kan dan eenvoudig veilig worden opgeborgen op de geïntegreerde kabelhouder. De gepoedercoate zaagtafel van de RT-TS 920 heeft goede glij-eigenschappen voor exacte maatsneden en is, net als de gepoedercoate behuizing, goed beschermd tegen mechanische belastingen.


Een goed afleesbare schaalverdeling is voorzien op de kruisaanslag voor zeer nauwkeurige hoekzaagsneden en op de zwenkinrichting van het traploos in hoogte verstelbare zaagblad. Het hardmetalen zaagblad heeft een diameter van 205 mm en 24 tanden en is daarmee geschikt voor een zaaghoogte tot 45 mm. Met een aansluiting voor een stofafzuiging is de werkplek eenvoudig schoon te houden. Een duwstok is om veiligheidsredenen vereist en heeft een eigen houder waar deze altijd binnen handbereik is.

Standaard meegeleverd

   Zaagblad 205 x 16 x 2,5 mm (24T)

   Handleiding

   Schrijf een beoordeling

   Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

   Tags: Einhell zaagtafel, zaagtafel