Einhell AQUINNA Solo, accu tuinpomp, Power X-Change

Einhell AQUINNA Solo, accu tuinpomp, Power X-Change

Einhell AQUINNA Solo, accu tuinpomp, Power X-Change

Merk:Einhell
Productcode:AQUINNA Solo
Beschikbaar:leverbaar op bestelling
 • €151,25

 • Excl. BTW: €125,00


Kenmerken en voordelen

  Deze Einhell tuinpomp is lid van de Power X-Change-familie, 2x18V-batterijen nodig

  2-staps ECO-schakelaar

  Watervulschroef

  Vorstbescherming door waterafvoerschroef

  Thermische bescherming

  Praktische draaggreep

  Geleverd zonder batterij en oplader (apart verkrijgbaar)

  Incl. adapter 42 mm (1 1/4") IT // 33,3 mm (1") ET

  Technische data van deze Einhell tuinpomp

  Maximaal leveringscapaciteit:3000 liter per uur
  Maximaal zuighoogte:8 m
  Maximaal afleverhoogte / - druk26 m / 2,6 bar
  Maximaal water temperatuur35 °C
  Aansluiting zuigzijde42 mm (R11/4 AG)
  Aansluiting drukzijde33,3 mm (R1 IG)

  Productomschrijving Einhell AQUINNA Solo, accu tuinpomp, Power X-Change

  Met de Einhell AQUINNA 36/30 accu tuinpomp kunt u op elk moment in de tuin en in uw huis gebruik maken van regenwater en water uit putten en reservoirs, zo bespaart u geld en helpt u ook het milieu te beschermen. Omdat de AQUINNA tuinpomp wordt aangedreven door twee 18 V Power X-Change oplaadbare batterijen. Ontworpen als lid van de krachtige Power X-Change-familie, kunnen alle oplaadbare batterijen in de systeemserie flexibel en onbeperkt worden gebruikt in de werkschuur- en tuingereedschapproducten uit de systeemserie. Voor de juiste instelling is er een ECO-schakelaar met twee standen: Ofwel spaarstand met verlaagde persdruk of vol vermogen.

  Met een opvoerhoogte tot 26 meter, een aanzuighoogte tot 8 meter en een maximale opvoersnelheid van 3000 liter per uur, de AQUINNA draadloze tuinpomp scoort ook topscores voor prestaties. De aansluiting aan de aanzuigzijde is 42 mm (1 1/4" buitendraad) en aan de perszijde 33,3 mm (R1 binnendraad). Er is een watervulschroef en ter bescherming tegen vorst een waterafvoerschroef. de tuinpomp kan in het koude seizoen zonder zorgen worden opgeborgen. De thermostaatschakelaar beschermt de motor tegen overbelasting.

  Dankzij de praktische draaggreep kan de draadloze tuinpomp snel worden meegenomen naar waar hij nodig is. Dit product wordt geleverd zonder een accu of oplader, deze zijn apart verkrijgbaar, bijvoorbeeld als praktische starterset van Einhell. voor bescherming tegen vorst, een waterafvoerschroef. Zo kan de tuinpomp in het koude seizoen zorgeloos worden opgeborgen. De thermostatische schakelaar beschermt de motor tegen overbelasting.

  Dankzij de praktische draaggreep kan de accu-tuinpomp snel overal worden gedragen waar hij nodig is. Deze Einhell tuinpomp wordt geleverd zonder batterij of oplader. Deze zijn los verkrijgbaar, bijvoorbeeld als praktische startersset van Einhell. voor bescherming tegen vorst, een waterafvoerschroef. Zo kan de tuinpomp in het koude seizoen zonder zorgen worden opgeborgen. De thermostatische schakelaar beschermt de motor tegen overbelasting. Dankzij de praktische draaggreep kan de accu tuinpomp snel overal worden gedragen waar hij nodig is. Dit product wordt geleverd zonder batterij of oplader. Deze zijn los verkrijgbaar, bijvoorbeeld als praktische startersset van Einhell.

  Schrijf een beoordeling

  Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

  Tags: Einhell pomp, pomp, waterpomp, waterpomp kopen