Einhell Accu heggenschaar - Inclusief Li-Ion 18V/2000 mAh accu

Einhell Accu heggenschaar - Inclusief Li-Ion 18V/2000 mAh accu Einhell Accu heggenschaar - Inclusief Li-Ion 18V/2000 mAh accu Einhell Accu heggenschaar - Inclusief Li-Ion 18V/2000 mAh accu Einhell Accu heggenschaar - Inclusief Li-Ion 18V/2000 mAh accu Einhell Accu heggenschaar - Inclusief Li-Ion 18V/2000 mAh accu
Einhell Accu heggenschaar - Inclusief Li-Ion 18V/2000 mAh accu

Einhell Accu heggenschaar - Inclusief Li-Ion 18V/2000 mAh accu

Merk:Einhell
Productcode:3410683
Beschikbaar:leverbaar op bestelling
 • €151,25

 • Excl. BTW: €125,00

Productbeschrijving accu heggenschaar - Inclusief Li-Ion 18V/2000 mAh accu 

De accu heggenschaar GE-CH 1846 Li Kit is een zeer krachtig apparaat , die snoerloos al het onderhoud van hagen , heesters en struiken op grote percelen en volkstuinen doet . Het nieuwe Power X-change accusysteem van de Einhell heggenschaar is voorzien van een 18 V accu met 1,5 Ah lithium-ion wissel accu voor langere werkopdrachten. De metalen tandwielen zorgen voor een lange levensduur van de heggenschaar.

Daarbij zorgen de aan beide kanten snijdende, laser en diamant gesneden veiligheidsmessen van speciaal staal voor goede snoeiresultaten.

De GE-CH 1846 Li Kit heeft een accu -indicator met drie LED's waarop de huidige laadtoestand kan worden gelezen in een oogopslag. De accu kan ook worden gebruikt voor alle apparaten in de Einhell Power X - Change familie. Inbegrepen is een snel lader. De geïntegreerde twee hands- veiligheidsschakelaar brengt het mes wanneer u een schakelaar loslaat in minder dan 1 seconde tot stilstand. De messen worden beschermd door een mes afdekking van aluminium .
Het voorste handvat is draaibaar zodat de heggenschaar erg handig en perfect aan te passen is aan elke werksituatie. De mes afdekking, bescherming is voorzien van een gat voor wandmontage , waardoor de heggenschaar zonder veel bergruimte veilig en gemakkelijk op te slaan is en te vervoeren.

Power-X-Change

Deze machine is onderdeel van de Einhell Power-X-Change productlijn; een productlijn die zich kenmerkt door de uitwisselbaarheid van de accu's tussen alle machines binnen deze lijn. Einhell Power-X-Change accu's zijn uitgerust met het Einhell Active Battery Management System en hebben een capaciteit van 1500mAh of 3000mAh, hetgeen een lange werkduur zonder onderbrekingen garandeert. Met behulp van een Einhell Power-X-Change 18V snellader kan een lege accu binnen slechts 30 minuten (2000mAh) of 60 minuten (3000mAh) opnieuw worden opgeladen tot aan 85% van de totaalcapaciteit. Het accusysteem zorgt er tevens voor dat u aan de slag kunt zonder gebruik te hoeven maken van lastige stroomkabels.

Kwaliteit Einhell Li-on accu

De Li-Ion wisselaccu beschikt over het Einhell Active Battery Management System. Dit betekent o.a. dat een microchip reguleert dat er geen overbelasting, oververhitting en overladen van de accu kan plaatsvinden en dat ver ontladen accus weer zullen worden opgeladen in een reparatiemodus. Dit alles leidt tot een lange levensduur van de accu. Aanvullend zorgen de hoge kwaliteit Li-Ion batterij-cellen ervoor dat er bijna geen zelfontlading kan plaatsvinden, zodat de accu na lang niet in gebruik te zijn geweest niet weer geheel opnieuw opgeladen hoeft te worden.

De machine is onderdeel van de Power -X- Change lijn en wordt geleverd met 1 Power -X- Change Li-Ion 18V / 1500 mAh accu en 1 Power -X- Change oplader, Deze accu en oplader zijn ook te gebruiken in combinatie met andere Power -X- Change artikelen, 2-hands veiligheidsschakelaar met elektrische mes stop minder dan 1 seconde. Aan beide kanten snijdende, laser en diamant gesneden veiligheidsmessen van speciaal staal, Aluminium mes afdekking, voor opslag en transport.

 • 1x Li-Ion 18V / 2000 mAh accu en 1 oplader
 • Zwaardlengte 520 mm
 • Snoeilengte 460 mm
 • Tandafstand 15 mm
 • Snoeidikte max. 11 mm
 • Laadtijd 30 minuten
 • Autonomie ca. 60 min.
 • 2200 sneden per minuut
 • TUV , G.S. en CE gekeurd

UITRUSTING Einhell accu heggenschaar

 • 1 Power -X- Change Li-Ion 18V /2000 mAh accu
 • 1 Power -X- Change oplader

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

Tags: Einhell heggenschaar, heggenschaar, heggenschaar kopen, haagschaar, haagschaar kopen