Einhell 18 Li KIT accu grastrimmer

Einhell 18 Li KIT accu grastrimmer Einhell 18 Li KIT accu grastrimmer Einhell 18 Li KIT accu grastrimmer Einhell 18 Li KIT accu grastrimmer Einhell 18 Li KIT accu grastrimmer Einhell 18 Li KIT accu grastrimmer
Einhell 18 Li KIT accu grastrimmer

Einhell 18 Li KIT accu grastrimmer

Merk:Einhell
Productcode:GE-CT 18 Li KIT / 3411170
Beschikbaar:leverbaar op bestelling
  • €145,20

  • Excl. BTW: €120,00


Productbeschrijving Einhell 18 Li KIT accu grastrimmer

Einhell Power-X-Change GE-CT 18 Li KIT Accu grastrimmer - Inclusief Li-Ion 18V/1500mAh accu en snellader - Snijcirkel 240 mm

De Accu grastrimmer GE-CT 18 Li KIT is een hoogwaardig en krachtige machine. Overal waar de grasmaaier niet bij kan zorgt deze machine voor een mooie verzorgde tuin. De krachtige Li-Ion wisselaccu met 18 V en 1500 mAh garandeert een lange werkduur zonder een lastige stroomkabel.

De traploos telescopeerbare geleidesteel van de GE-CT 18 li KIT past zich aan elke lichaamsgrootte aan en zorgt voor comfortabele hantering. Dankzij de traploos verstelbare tweede handgreep en de +/- 90 graden draaibare, vijf traps kantelbare motorkop kan ook in moeilijke werksituaties zoals verticale vlakken en in nissen moeiteloos worden gewerkt. Ter bescherming van bloemen, sierplanten en andere gevoelige objecten is de machine uitgerust met een flowerguard. In de extra handgreep is een praktisch vak voor 20 kunststof messen geïntegreerd, die eveneens zijn meegeleverd.

Power-X-Change

Deze machine is onderdeel van de Einhell Power-X-Change productlijn; een productlijn die zich kenmerkt door de uitwisselbaarheid van de accu's tussen alle machines binnen deze lijn.
Einhell Power-X-Change accu's zijn uitgerust met het Einhell Active Batterij Management Systeem en hebben een capaciteit van 1500mAh of 3000mAh, hetgeen een lange werkduur zonder onderbrekingen garandeert.
Met behulp van een Einhell Power-X-Change 18V snellader kan een lege accu binnen slechts 30 minuten (1500mAh) of 60 minuten (3000mAh) opnieuw worden opgeladen tot aan 85% van de totaalcapaciteit. Het accusysteem zorgt er tevens voor dat u aan de slag kunt zonder gebruik te hoeven maken van lastige stroomkabels.

Kwaliteit Einhell Li-on accu

De Li-Ion wisselaccu beschikt over het Einhell Active Batterij Management Systeem. Dit betekent o.a. dat een microchip reguleert dat er geen overbelasting, oververhitting en overladen van de accu kan plaatsvinden en dat ver ontladen accus weer zullen worden opgeladen in een reparatiemodus. Dit alles leidt tot een lange levensduur van de accu. Aanvullend zorgen de hoge kwaliteit Li-Ion batterij-cellen ervoor dat er bijna geen zelfontlading kan plaatsvinden, zodat de accu na lang niet in gebruik te zijn geweest niet weer geheel opnieuw opgeladen hoeft te worden.

Kenmerken accu grastrimmer

De machine is onderdeel van de Power -X- Change lijn en wordt geleverd inclusief een 1 Power -X- Change Li-Ion 18V / 1500 mAh accu en 1 Power -X- Change oplader. Deze accu en oplader zijn ook te gebruiken in combinatie met andere Power -X- Change artikelen, Motorkop 180 graden draaibaar, Telescopische geleidesteel (traploos verstelbaar), Verstelbare extra handgreep, Motorkop 5-voudig kantelbaar.

Specificaties Einhell grastrimmer

- 1 Li-Ion accu 18V / 1500 mAh en 1 oplader
- Oplaadtijd 30 minuten
- Autonomie ca. 40 minuten
- Snijcirkel 240 mm
- Toerental 8500 t/min
- Snijtechniek kunststof messen
- 20 reserve messen

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

Tags: Einhell Accu grastrimmer, accu grastrimmer, accu grastrimmer kopen