Combi TIG/MMA

Combi TIG/MMA lastoestel online kopen

Wil je vlug en gemakkelijk een combi TIG/MMA online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw lastoestel combi TIG/MMA bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze lastoestellen? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder!

Combi lastoestel kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Combi TIG/MMA. Heb je een TIG/MMA bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw product en veel kennis ter zake.


Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg!

Vergelijken (0)

100 A lasinverter TIG/MMA

Compacte 100 A lasinverter, gebaseerd op de laatste inverter technologie, met een spatbestendige boo..

€197,17 Excl. BTW: €162,95
1 - 1 van 1 (1 pagina's)

Extra informatie


Waarom Hobbycenter D'Haese voor jouw lastoestel?

Wanneer je een lastoestel koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

  • De beste prijs voor jouw Combi TIG/MMA
  • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell en Hecht
  • Een divers aanbod
  • Een lastoestel kopen met garantie
  • We helpen je bij technische vragen
  • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw lastoestel is ook mogelijk bij ons!

Goedkoop lastoestel kopen

Einhell en voor Hecht zijn zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een intracommunautaire factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Ik heb interesse in een combi lastoestel: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een combi lastoestel, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze lastoestellen?

Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een combi TIG en MMA komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak. 

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.