Hecht

Hecht

Hecht

Merk:Hecht
Productcode:000
Beschikbaar:leverbaar op bestelling
  • €0,00

  • Excl. BTW: €0,00

Productbeschrijving Hecht

Het bedrijf HECHT MOTORS s.r.o., eigenaar van het handelsmerk "HECHT" werd in 1994 opgericht door Tsjechische standvastige eigenaren die dezelfde visie deelden.

De eerste producten onder het merk HECHT werden in 1998 op de markt gebracht. Na meer dan 20 jaar breidde ons portfolio zich snel uit. Onze producten reageerden flexibel op de groeiende marktvraag naar hoogwaardige en innovatieve tuintechnologie tegen redelijke prijzen.

Door de jaren heen zijn we niet alleen de grootste gespecialiseerde leverancier van tuin- en stroomproducten in Tsjechië en Slowakije geworden, maar ook een sterke speler op de markten binnen en buiten de EU.

We hebben HECHT-dochterondernemingen in Slowakije, Polen en Hongarije. Onze groep heeft ongeveer 600 werknemers in 4 landen.

Ons doel voor de toekomst is om meer hoogwaardige assortimenten van producten te bieden met een individuele klantbenadering, op hoog niveau consulting met een sterke nadruk op verkoop en service na verkoop die overeenkomt met de eisen van de 21ste. Eeuw. Dit geldt niet alleen voor tuinverzorging, elektrisch gereedschap en tuinplezier, maar ook voor de nieuwe snelgroeiende segmenten van de Green Line, zoals tuin- en werkplaatsproducten op batterijen, elektrische fietsen, ATV's en elektrische motorfietsen.

Door alle groei, HECHT omarmt nog steeds toewijding aan kwaliteit, creativiteit en de innovatieve geest die twintig jaar geleden werd belichaamd. Dit is wat ons naar voren brengt en het is ons een groot genoegen om dit met onze klanten te delen.

Gamma tuinmachines

      Tags: Hecht machines, Hecht tuinmachines