Brandhoutzaag

Brandhoutzaag, Brandhoutzaag kopen, Brandhoutzaag online kopen

Brandhoutzagen voor jouw brandhout 

Zoals eerder besproken zijn de kettingzaag en de kloofmachine goede apparatuur voor het bewerken van hout tot brandhout. Zoals de naam zegt is de brandhoutzaag hier ook een perfecte machine voor. Deze heeft meestal een ronde zaag die elektrisch draait.  

Voordelen van een brandhoutzaag of brandhoutzaagmachine

Een brandhoutzaag of brandhoutzaagmachine is een onmisbaar gereedschap voor iedereen die hout verwerkt voor verwarming of andere toepassingen. De voordelen van het gebruik van een brandhoutzaag zijn legio en dragen bij aan efficiëntie, veiligheid en kwaliteit in het verwerken van hout.

Snelle en efficiënte verwerking

Een brandhoutzaagmachine biedt aanzienlijk snellere zaagtijden in vergelijking met handmatig zagen. Dit resulteert in een aanzienlijke verhoging van de productiviteit, waardoor u meer hout kunt verwerken in minder tijd.

Nauwkeurige en rechte sneden

Met een brandhoutzaag kunt u gemakkelijk nauwkeurige en rechte zaagsneden maken. Dit is van cruciaal belang voor een optimaal gebruik van het hout, vooral bij het stapelen van brandhout voor opslag.

Veiligheid voorop

Moderne brandhoutzaagmachines zijn ontworpen met veiligheid in gedachten. Ze zijn uitgerust met beschermende maatregelen en veiligheidsschakelaars om het risico op letsel te minimaliseren.

Optimale houtlengtes

Met een brandhoutzaagmachine kunt u gemakkelijk het brandhout op de gewenste lengte zagen, wat essentieel is voor efficiënt brandhoutgebruik in kachels en open haarden.

Reductie van fysieke inspanning

In vergelijking met handmatig zagen vermindert een brandhoutzaagmachine de fysieke inspanning aanzienlijk. Dit is vooral belangrijk voor langdurig gebruik en om vermoeidheid te voorkomen.

Milieuvriendelijk

Efficiënte verwerking van brandhout met een zaagmachine resulteert in minder verspilling, waardoor uiteindelijk meer bruikbaar hout overblijft. Dit draagt bij aan een duurzamere benutting van houtbronnen.

Flexibiliteit in houtsoorten

Een brandhoutzaagmachine kan verschillende soorten brandhout zagen, van zacht tot hardhout, en zelfs stammen met verschillende diameters. Dit vergroot de veelzijdigheid van het gereedschap.

Professionele kwaliteit resultaten

Met een brandhoutzaagmachine kunt u professionele kwaliteit zaagsneden maken, wat resulteert in beter afgewerkt brandhout en een betere verbranding.

Kortom, een brandhoutzaag of brandhoutzaagmachine biedt tal van voordelen, variërend van verbeterde efficiëntie en veiligheid tot het leveren van hoogwaardige resultaten. Het is een investering die zichzelf snel terugbetaalt in termen van tijd, energie en kwaliteit van het verwerkte hout.

Brandhoutzaag online kopen

Wil je vlug en gemakkelijk een brandhoutzaag online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw brandhoutzaag bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze brandhoutzagen? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder!

Vergelijken (0)

Hecht 8220 Afkortzaag voor brandhout 2.2 kw

Met deze afkortzaag voor brandhout zaagt u uw brandhout op de gewenste maat.PRODUCTINFORMATIE "HECHT..

€296,45 Excl. BTW: €245,00

Hecht 8300 brandhout zaagmachine 230 VOLT

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 8300 KANTELZAAG 230V" Met de kantelbare cirkelzaag 8300 van Hecht..

€665,50 Excl. BTW: €550,00

Hecht 850 brandhout zaagmachine 5000 watt

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 850 KANTELZAAG" De professionele kantelzaag Hecht 850 is uw ..

€847,00 Excl. BTW: €700,00

Hecht 890 brandhout benzine zaagmachine

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 890 KANTELZAAG" Deze krachtige en robuuste kantelcirkelzaag op benzine..

€1.355,20 Excl. BTW: €1.120,00

Widea zaagblad 315 mm 24 tanden

Kenmerken Afwisselende schuine snijtanden, weinig tanden en een optimale snijhoek  maken dit..

€29,95 Excl. BTW: €24,75

Widia zaagblad 405 mm

Gehard Chroomstaal zaagblad voor brandhoutzaag  Ø zaagblad: 400mm  Ø gat: 30mm  Di..

€350,94 Excl. BTW: €290,03
1 - 6 van 6 (1 pagina's)

Extra informatie


Tips voor de aankoop van een brandhoutzaag | waar op letten?

-Wil je een benzine brandhoutzaag kopen, accu brandhoutzaag kopen of een elektrische brandhoutzaag kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines verbeteren ook ieder jaar!

-Hoe vaak zal u de brandhoutzaagmachine gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de houtzaagmachine, kantelzaag of wipzaag die je wil kopen, probeer de technische gegevens te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht van de kantelzaag of wipzaag niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer?

-Heb je ook extra accessoires nodig voor jouw brandhoutzaag? Of koop je meteen een set aan?

Brandhoutzagen kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Brandhoutzagen. Heb je een brandhoutzaag bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw brandhoutzaag en veel kennis ter zake.

Bekijk hierboven ook eens ons volledig assortiment. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Waarom Hobbycenter D'Haese voor jouw brandhoutzaagmachine?

Wanneer je een brandhoutzaag koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw brandhoutzaag.
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell brandhoutzaagmachines en Hecht brandhoutzaagmachines. 
 • Een divers aanbod aan brandhoutzagen, wipzagen en kantelzagen.
 • Een brandhoutzaag kopen met 2 jaar garantie.
 • We helpen je bij technische vragen rond onze brandhoutzaagmachines.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw brandhoutzaag is ook mogelijk bij ons!

De juiste brandhoutzaag kopen voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze brandhoutzagen. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk voor je een kantelzaag of wipzaag aankoopt na over het volgende:
 • Ga je de brandhoutzaagmachine vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik deze brandhoutzaag gebruiken? Voor dikke stammen of voor dikke takken?
 • Is deze brandhoutzaag wel krachtig genoeg? Wat is de dikte van de stammen die je wil zagen?
 • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij mijn kantelzaag te kopen?
 • Neem ik toch niet beter een brandhoutzaag set?

Brandhoutzaag kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële verdeler van Hecht en Einhell en ook nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Goedkope brandhoutzagen kopen

Einhell en vooral Hecht zijn trouwens ook zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting je van ons krijgt!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige codes voor extra korting? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Ik heb interesse om een brandhoutzaagmachine te kopen: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een brandhoutzaag, kantelzaag, wipzaag, wisselstuk of een accessoire nodig?

Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze brandhoutzaagmachines. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze brandhoutzagen? Dit kan via telefoon op het nummer ☎️ 0495423222.

Wil je toch liever zelf een brandhoutzaag komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.