Manuele tegelsnijders

tegelzaag, tegelzaag kopen, tegelzaag online kopen, tegelzagen, tegelsnijder, tegelsnijder kopen

De tegelsnijder of steensnijder gebruik je om keramische tegels te snijden. Lees eerst de instructies om onnodige schade of beschadiging aan de tegels te voorkomen. Houd bij het kiezen van de juiste tegelsnijder rekening met het formaat en de dikte van de tegels die u kiest. Meestal kunt u verschillende zagen gebruiken, afhankelijk van de dikte van de steen. Let op deze voorzorgsmaatregel: Bij keramiek snijd je het best. Bij natuursteen kun je beter gaan zagen. 

Manuele tegelsnijder online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een manuele tegelsnijder online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw manuele tegelsnijder bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze manuele tegelsnijders? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Manuele tegelsnijders kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie manuele tegelsnijders. Heb je een manuele tegelsnijder bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw tegelsnijder en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg!

Tegelsnijder kopen, waarom kiezen voor Hobbycenter D'Haese? 

Wanneer je een tegelsnijder koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje: 

 • De beste prijs voor jouw tegelsnijder. 

 • Goede en betrouwbare merken zoals bijvoorbeeld Einhell tegelsnijders en ook Hecht tegelsnijders. 

 • Een divers aanbod 

 • Een tegelsnijder kopen met garantie. 

 • We helpen je eveneens graag verder bij technische vragen 

 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw tegelsnijder is ook mogelijk bij ons! 

Goedkope steensnijder kopen 

Einhell en vooral Hecht zijn zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting je bij ons krijgt op jouw tegelsnijder! 


Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Geniet ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons dan gerust een mailtje! 


Vergelijken (0)

"Heavy Duty" tegelsnijder, 600 mm

Productbeschrijving "Heavy Duty" tegelsnijder, 600 mmTechnische specificaties tegelsnijdermax. snede..

€128,64 Excl. BTW: €106,32

Professionele tegelsnijder - 600 mm

Kenmerken aluminium basis en verlengstuk verstelbare schaalverdeling in aluminium (20 cm) robuu..

€94,95 Excl. BTW: €78,47

Reserve snijwiel

Tungsten carbide spare wheels.  voor gebruik op de 400mm en  600mm tegelsnijders..

€70,14 Excl. BTW: €57,97

TCT tegelgatenzaag

Sterk, hard metalen blad met een veiligheidskooi. Boort snelle en nauwkeurige 20 - 94 mm gaten in ke..

€14,29 Excl. BTW: €11,81

Tegelsnijder wiel 22 mm

Hardmetalen reserve wiel, compatibel met tegelsnijders als Silverline tegelsnijders 290193 en 510189..

€4,99 Excl. BTW: €4,12

Tegelsnijmes 22 x 6 x 2 mm

geschikt voor onze handmatige tegelsnijders hoogwaardig kwaliteitsmes..

€11,00 Excl. BTW: €9,09

Tegeltang 200 mm

Papegaaibektang, voor het uitbreken van gaten en het vormen van randen...

€6,99 Excl. BTW: €5,78
1 - 7 van 7 (1 pagina's)

Extra informatie

Steensnijder online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een steensnijder online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw steensnijder bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze steensnijders? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Steensnijders kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie steensnijders. Heb je een steensnijder bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je bedenken, een snelle levering van jouw steensnijder en veel kennis ter zake.


Bekijk hierboven ook eens ons volledige gamma. Wilt u toch graag wat persoonlijk advies op maat om zo een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

De juiste tegelsnijder voor de klus 

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze mortelmengers. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende: 

 • Ga je de manuele tegelsnijder vaak gebruiken? 

 • Voor welke toepassingen zal ik dit toestel gebruiken? 

 • Is deze manuele tegelsnijder krachtig genoeg? 

 • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen? 

 • Neem ik toch niet beter een set? 

Tips voor de aankoop van een manuele steensnijder | waar op letten?

-Wil je een benzine tegelsnijder, accu tegelsnijder of een elektrische tegelsnijder kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines verbeteren ook ieder jaar!

-Hoe vaak zal u de tegelsnijder gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer?

-Heb je extra accessoires nodig? Of koop je beter meteen een steensnijder set aan?

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een manuele tegelsnijder, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze manuele tegelsnijders? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een tegelsnijder komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese