Schuurmachines

schuurmachine, schuurmachine kopen, online schuurmachine kopen

U kunt de schuurmachine gebruiken voor werkzaamheden waarbij u het oppervlak glad wilt maken, zoals bijvoorbeeld schilderwerken. Moeilijke hoeken schuur je snel en eenvoudig, maar ook grotere oppervlakken, zoals bijvoorbeeld deuren. De beste schuurmachine verschilt van situatie tot situatie. Let daarom bij het kopen van een schuurmachine op een aantal zaken. Wil je bijvoorbeeld volledige bewegingsvrijheid en niet afhankelijk zijn van stopcontacten, kies dan voor een accuschuurmachine.

Voordelen

 • Snelheid en Efficiëntie: Een schuurmachine versnelt het schuurproces aanzienlijk in vergelijking met handmatig schuren. Hierdoor bespaar je kostbare tijd en moeite.
 • Nauwkeurige Resultaten: Dankzij de geavanceerde technologie en precisie van schuurmachines worden oppervlakken gelijkmatig geschuurd. Dit resulteert in een strakke, professionele afwerking.
 • Veelzijdigheid: Schuurmachines zijn geschikt voor een breed scala aan materialen, waaronder hout, metaal, plastic en zelfs gipsplaat. Dit maakt ze veelzijdig inzetbaar voor verschillende projecten.
 • Stofafzuiging: Veel moderne schuurmachines zijn uitgerust met stofafzuigingssystemen, wat zorgt voor een schone en gezonde werkomgeving. Minder stof betekent ook minder schoonmaakwerk achteraf.
 • Ergonomisch Ontwerp: Schuurmachines zijn vaak ergonomisch ontworpen, waardoor ze comfortabel in de hand liggen en de kans op vermoeidheid en overbelasting van de gebruiker wordt verminderd.
 • Controle en Precisie: Schuurmachines bieden nauwkeurige controle over de schuurdiepte en -intensiteit, waardoor je eenvoudig de gewenste resultaten kunt bereiken.
 • Tijdsbesparing: Met een schuurmachine kun je grotere oppervlakken schuren in een kortere tijd, waardoor je meer projecten kunt afronden.
 • Professioneel Eindresultaat: Het gebruik van een schuurmachine leidt tot een professionele afwerking, wat essentieel is voor bouw- en renovatieprojecten.

Schuurmachines van verschillende merken 

Hobbycenter D'Haese heeft in haar uitgebreide gamma meerdere merken te verkrijgen. De meest populaire merken voor de categorie schuurmachines zijn: 

Schuurmachine online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een schuurmachine online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw schuurmachine bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze schuurmachines? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder!

Vergelijken (0)

Einhell telescopische Schuurmachine type "giraf"

Productbeschrijving Einhell TC-DW 225 schuurmachineDe Einhell TC-DW 225 drogewand, plafond en vloer ..

€194,81 Excl. BTW: €161,00

Muur en plafondschuurder 1220 watt

krachtige muur en plafondschuurder , ideaal om na het plaatsen van gyprocpanelen , de naden fijn te ..

€129,95 Excl. BTW: €107,40
1 - 2 van 2 (1 pagina's)

Extra informatie

Schuurmachines kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie schuurmachines. Heb je een schuurmachine bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw schuurmachine en veel kennis ter zake.

Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past?

Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Goedkope schuurmachine kopen

Einhell en voor Hecht zijn zeer gunstig in prijs voor hun schuurmachines. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een intracommunautaire factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Tips voor de aankoop | waar op letten?

-Wil je een benzine, accu of een elektrisch toestel kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de schuurmachines worden ook ieder jaar beter en beter!

-Hoe vaak zal u de schuurmachine gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de schuurmachine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je een sterke beer?

-Heb je extra accessoires nodig? Of koop je meteen een schuurmachine set aan?

Waarom Hobbycenter D'Haese?

Wanneer je een schuurmachine koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw schuurmachine.
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell schuurmachines en Hecht schuurmachines.
 • Een divers aanbod aan schuurmachines, een tegelzaag koop je dus bij ons!
 • Een schuurmachine kopen met garantie.
 • We helpen je bij technische vragen rond onze schuurmachines.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw schuurmachines is ook mogelijk bij ons!

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een schuurmachine, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze schuurmachines?

Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een schuurmachine komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese