Bouwmachine

Bouwmachine, bouwmachine kopen, online Bouwmachine kopen

Snel en eenvoudig online een bouwmachine kopen!

Bij ons ben je absoluut aan het juiste adres als je snel en gemakkelijk bouwmachines online wilt kopen. Met diverse handige betaalmethodes is het bestellen van jouw bouwmachine een fluitje van een cent. Heb je nog vragen over een specifieke bouwmachine uit ons assortiment? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om je met plezier verder te helpen!

Alle voordelen op een rijtje

 • Robuuste constructie: Bouwmachines zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zware werkomstandigheden op bouwterreinen.
 • Krachtige motor: Ze hebben krachtige motoren om verschillende taken efficiënt uit te voeren.
 • Veelzijdigheid: Bouwmachines zijn vaak multifunctioneel en kunnen worden gebruikt voor verschillende taken, zoals graven, tillen, transporteren, enz.
 • Bedieningsgemak: Ze zijn ontworpen met gebruiksvriendelijke bedieningselementen voor eenvoudige manipulatie.
 • Veiligheid: Veiligheidsfuncties zoals noodstops, beschermende cabines en waarschuwingssystemen zijn essentieel om ongelukken te voorkomen.
 • Duurzaamheid: Bouwmachines moeten duurzaam zijn om langdurig gebruik op ruwe terreinen te kunnen weerstaan.
 • Onderhoudsgemak: Makkelijk te onderhouden machines helpen de downtime te minimaliseren en de operationele efficiëntie te verbeteren.
 • Efficiëntie: Efficiënte prestaties, zoals snelheid, precisie en brandstofverbruik, zijn cruciaal voor het voltooien van bouwprojecten binnen de gestelde deadlines en budgetten.

Bouwmachines kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie bouwmachines. Heb je een bouwmachine bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om u te bedenken, een snelle levering van jouw bouwmachine en ook met veel kennis ter zake. 

Bekijk hieronder ook eens ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Vergelijk de belangrijkste eigenschappen

 • Kracht en prestaties: Bouwmachines moeten voldoende vermogen hebben om taken efficiënt uit te voeren, zoals graven, tillen, verplaatsen, enzovoort.

 • Robuustheid en duurzaamheid: Bouwmachines worden vaak blootgesteld aan zware omstandigheden op de bouwplaats, daarom moeten ze sterk, robuust en duurzaam zijn om langdurig gebruik te weerstaan.

 • Nauwkeurigheid en controle: Het vermogen om nauwkeurig te werken en de machine goed te kunnen controleren, is essentieel voor het veilig en efficiënt uitvoeren van bouwwerkzaamheden.

 • Veiligheidsvoorzieningen: Bouwmachines moeten worden uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen om het risico op letsel voor de operator en anderen op de bouwplaats te minimaliseren.

 • Flexibiliteit en veelzijdigheid: Bouwmachines moeten vaak verschillende taken kunnen uitvoeren en zich aanpassen aan verschillende omstandigheden op de bouwplaats.

 • Onderhoudsgemak: Het moet relatief eenvoudig zijn om bouwmachines te onderhouden en te repareren om stilstand op de bouwplaats te minimaliseren.

 • Efficiënt brandstof- of energieverbruik: Efficiëntie in brandstof- of energieverbruik is belangrijk om de operationele kosten laag te houden en de milieu-impact te verminderen.

 • Bedieningsgemak: Een intuïtieve bediening en ergonomisch ontwerp dragen bij aan het comfort en de productiviteit van de machinist tijdens langdurige werkzaamheden.

 • Mobiliteit en manoeuvreerbaarheid: Afhankelijk van de toepassing kunnen bouwmachines flexibel en gemakkelijk te verplaatsen moeten zijn op de bouwplaats.

 • Compatibiliteit met accessoires en hulpstukken: Sommige bouwmachines kunnen worden uitgerust met verschillende accessoires en hulpstukken om hun functionaliteit uit te breiden en aan te passen aan specifieke taken.

Bouwmachine kopen met garantie bij Hobbycenter D'Haese

Hobbycenter D'Haese is de officiële distributeur van gerenommeerde merken zoals Hecht, Einhell en andere vooraanstaande fabrikanten van tuinmachines. Bij ons geniet je van een solide garantie van 2 jaar op elk aangeschaft apparaat. Zo ben je verzekerd van hoogwaardige gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Tips voor de aankoop | waar op letten? 

 • Wil je een benzine bouwmachine kopen, accu bouwmachine kopen of een elektrische bouwmachine kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines verbeteren ook ieder jaar ! 

 • Hoe vaak zal u de bouwmachine gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als ook voor Einhell en Lumag

 • Kijk naar de kracht en of het vermogen van de bouwmachine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken. 

 • Is het gewicht van de bouwmachine niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer? 

 • Heb je ook toch extra accessoires nodig voor jouw bouwmachine? Of koop je meteen een bouwmachine in set aan? 

Sub categorie

Vergelijken (0)

Güde bouwdroger GBT 50

• Bouwdroger voor gesloten ruimtes in de kelder of bouwplaatsen • Ontvochtigingsprestaties tot 50 L ..

€529,95 Excl. BTW: €437,98

Hecht 1111 trilplaat benzine motor 5.5 PK

Voordelen Hecht 1111 trilplaatDe krachtige trilplaat Hecht 1111 is de perfecte partner voo..

€459,80 Excl. BTW: €380,00

Hecht 1113 trilstamper benzine motor 6.5 PK

De "Hecht " Benzine motor aangedreven trilplaat met een motor van 196 cm3 is klaar voor het zware we..

€556,60 Excl. BTW: €460,00

Hecht 1114 trilstamper benzine 6.5 PK

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 1114 TRILPLAAT" De grote trilplaat Hecht 1114 met de kr..

€592,90 Excl. BTW: €490,00

Hecht 1115 trilstamper 25 KN

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 1115 TRILPLAAT" De trilplaat 1115 van Hecht is bijzonder kra..

€1.246,30 Excl. BTW: €1.030,00

Hecht 1900 asfaltsnijder | steensnijder | betonsnijder

Beton-asfalt snijder. OHV motor Loncin 196 cm3. Bladdiameter 350 mm / ..

€695,75 Excl. BTW: €575,00

Hecht 2117 betonmolen

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 2117 BETONMIXER" U kunt altijd vertrouwen op de elektrische ..

€242,00 Excl. BTW: €200,00

Hecht 2141 betonmixer

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 2141 BETONMIXER" De sterke betonmixer 2141 van Hecht doet he..

€278,30 Excl. BTW: €230,00

Hecht 2185 betonmixer

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 2185 BETONMIXER" Onze Hecht betonmixer 2185 is een..

€290,40 Excl. BTW: €240,00

Hecht 2221 betonmixer

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 2221 BETONMIXER" De elektrische en krachtige betonmixer van Hecht..

€532,40 Excl. BTW: €440,00
1 - 10 van 10 (1 pagina's)

Extra informatie


Bouwmachine kopen, waarom kiezen voor Hobbycenter D'Haese? 

Wanneer je een bouwmachine koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje: 

 • De beste prijs voor jouw bouwmachine. 

 • Goede en betrouwbare merken zoals bijvoorbeeld Einhell bouwmachines en ook Hecht bouwmachines. 

 • Een divers aanbod.

 • Een bouwmachine kopen met garantie. 

 • We helpen je eveneens graag verder bij technische vragen.

 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw bouwmachine is ook mogelijk bij ons! 

Het kiezen van de juiste bouwmachine: tips en overwegingen

Bij het overwegen van de aanschaf van een bouwmachine is het essentieel om de eigenschappen en toepassingen van onze producten zorgvuldig te bekijken. We bieden diverse modellen aan, afgestemd op verschillende gebruikersbehoeften. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen:

 • Hoe frequent zal de bouwmachine worden ingezet? Het is cruciaal om te bepalen hoe vaak de bouwmachine in gebruik zal zijn.
 • Voor welke specifieke toepassingen zal ik de bouwmachine gebruiken? Analyseer welke taken de bouwmachine moet uitvoeren om de juiste keuze te maken.
 • Is de gewenste bouwmachine voldoende krachtig voor mijn behoeften? Zorg ervoor dat de geselecteerde machine de benodigde kracht en capaciteit biedt.
 • Inclusief batterij en accessoires of apart aan te schaffen? Controleer of de aankoop inclusief batterij en eventuele accessoires is, of dat deze afzonderlijk moeten worden bijbesteld.
 • Overweeg ik wellicht een bundelaanbieding bij de aanschaf van een bouwmachine? Bekijk of een bundel met extra voordelen een betere optie is bij de aanschaf van uw bouwmachine.

Scherpe prijzen voor kwaliteitsmachines van Einhell en Hecht

Zowel Einhell als Hecht staan bekend om hun uiterst betaalbare prijzen. Bij ons investeer je in een gloednieuwe topkwaliteit machine tegen een zeer voordelig tarief. Bovendien profiteer je bij Hobbycenter D'Haese van aantrekkelijke volumekortingen. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je aanschaft, des te hoger de besparing!

Voor Belgische bedrijven is de BTW aftrekbaar, en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur opmaken zonder BTW. Kies je ervoor om je aankoop in de winkel op te halen? Dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Daarnaast kun je regelmatig gebruik maken van kortingscodes. Wil je meer informatie over de huidige actiecodes voor extra voordeel? Stuur ons gerust een e-mail!

Ik heb interesse om een bouwmachine te kopen: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een bouwmachine, wisselstuk of een accessoire nodig?
Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze bouwmachines. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze bouwmachines?

Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een bouwmachine komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak. 

Volg ons nu ook op Facebook!  Hobbycenter D'Haese.