Bosmaaier HECHT 4 takt semi-prof

Bosmaaier HECHT 4 takt semi-prof Bosmaaier HECHT 4 takt semi-prof Bosmaaier HECHT 4 takt semi-prof
Bosmaaier HECHT 4 takt semi-prof

Bosmaaier HECHT 4 takt semi-prof

Merk:Hecht
Productcode:134
Beschikbaar:leverbaar op bestelling
  • €255,31

  • Excl. BTW: €211,00

Productbeschrijving Bosmaaier HECHT 4 takt semi-prof

Praktische en lichtgewicht benzine bosmaaier met 4-takt motor met een inhoud van 33,5 cm3 en een vermogen van 1.1 pk. Geleverd met accessoires zoals een trimmerkop, maaimes, verstelbaar harnas en gereedschap.

De 4-takt machine is uitgerust met een benzine motor met een vermogen van 1,1 pk, die alles op betrouwbare wijze kan verwerken, zelfs dichtere vegetatie. Voor het gemakkelijker koud starten van de motor is deze voorzien van een primer (pompje die brandstof naar de carburateur stuurt).
 De machine is uitgerust met een kwaliteits metalen mes en een semi-automatische trimmerkop met kniptang, als de draad is versleten tik dan de trimmerkop op de grond en de draad wordt automatisch verlengd. De draad wordt dan automatisch aanpast aan de gewenste lengte. Tijdens het maaien is het dus niet nodig om de draad steeds handmatig te verlengen.
 Voor een comfortabele en veilige grip tijdens het werk is de machine uitgevoerd met een ergonomisch gevormde handgreep met anti-slip laag. De gehele handgreep kan worden ingesteld op de optimale hoek van de gebruiker. Dankzij het lage gewicht van slechts 7.5 kg en een verstelbaar harnas is deze machine zeer goed handelbaar.

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

Tags: bosmaaier, bosmaaier Hecht