Benzine hogedrukreiniger

Benzine hogedrukreiniger, Benzine hogedrukreiniger kopen, Benzine hogedrukreiniger online kopen

Een benzine hogedrukreiniger is een krachtig en draagbaar reinigingsgereedschap dat wordt aangedreven door een benzine motor. Het is ontworpen om vuil, vuil en verontreinigingen van verschillende oppervlakken te verwijderen met behulp van water onder hoge druk. Deze machines bieden diverse voordelen die ze bijzonder geschikt maken voor buitentoepassingen en commercieel gebruik.

Alle voordelen

 • Krachtige reiniging: Een benzine hogedrukreiniger levert uitzonderlijk hoge waterdruk, wat resulteert in een diepgaande en grondige reiniging van zelfs de meest hardnekkige vlekken en verontreinigingen.
 • Zelfstandigheid: Omdat ze benzine-aangedreven zijn, hebben deze reinigers geen externe stroombron nodig, waardoor ze perfect zijn voor gebruik op afgelegen locaties of waar elektriciteit niet beschikbaar is.
 • Mobiliteit: De draagbaarheid van een benzine hogedrukreiniger maakt hem gemakkelijk te verplaatsen naar verschillende locaties in een groot gebied, zoals bijvoorbeeld bouwplaatsen, boerderijen en grote tuinen.
 • Veelzijdigheid: je kan ze gebruiken op verschillende oppervlakken, waaronder beton, hout, steen, metaal en meer, waardoor ze geschikt zijn voor diverse reinigingstaken.
 • Zware reinigingstaken: Benzine hogedrukreinigers zijn in staat om olie, vet, verf, roest en zelfs graffiti effectief te verwijderen, waardoor ze ook ideaal zijn voor zware industriële reiniging.
 • Lange werkduur: De benzine-aandrijving biedt een langere werktijd in vergelijking met elektrische modellen, waardoor je langer kunt reinigen zonder onderbrekingen.
 • Onafhankelijkheid van waterbronnen: Ze kunnen water uit verschillende bronnen aanzuigen, zoals een watertank of een externe waterbron, wat handig is in gebieden met beperkte watervoorzieningen.
 • Geen elektrische kabels: Omdat ze niet afhankelijk zijn van elektrische kabels, vermijd je het risico op struikelen en beperkingen in beweging.
 • Professioneel gebruik: Benzine hogedrukreinigers gebruiken onze klanten vaak voor commerciële en industriële reinigingstoepassingen, zoals in de bouw, landbouw als ook de transportsector.
 • Betrouwbaarheid: De benzine-motor zorgt voor betrouwbare prestaties, zelfs onder zware omstandigheden.
 • Mobiel en krachtig: Ze bieden de mobiliteit van een draagbaar apparaat en de kracht van een industriële reiniger, waardoor ze veelzijdig en effectief zijn.

Benzine hogedrukreiniger online kopen

Wil je vlug en gemakkelijk een benzine hogedrukreiniger online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw hogedrukreiniger op benzine bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze hogedrukreinigers? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Tips voor de aankoop van een hogedrukreiniger | waar op letten?

-Wil je een benzine hogedrukspuit kopen, accu hogedrukspuit kopen of een elektrische hogedrukspuit kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines verbeteren ook ieder jaar!

-Hoe vaak zal u de hogedrukreiniger op benzine gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de hogedrukspuit die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht van de hogedrukspuit niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer?

-Heb je ook extra accessoires nodig voor je hogedrukspuit? Of koop je meteen een set aan?

Vergelijken (0)

Hecht 3230 hogedrukreiniger 207. bar

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 3230 BENZINE HOGEDRUKREINIGER" De Hecht 3230 is een krachtige ben..

€477,95 Excl. BTW: €395,00
1 - 1 van 1 (1 pagina's)

Extra informatie

Benzine hogedrukreinigers Kopen bij Ons

Bij Hobbycenter D'Haese ben je altijd verzekerd van een scherpe prijs, ook in de categorie benzine hogedrukreinigers. Heb je een benzine hogedrukspuit besteld bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je direct van extra voordelen, zoals bijvoorbeeld 14 dagen bedenktijd, een snelle levering van jouw hogedrukreiniger op benzine en uitgebreide expertise. Bekijk hieronder ook eens ons volledige assortiment. Wens je persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij jou past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg!

Waarom Hobbycenter D'Haese voor jouw hogedrukreiniger?

Bij de aanschaf van een hogedrukspuit bij Hobbycenter D'Haese geniet je van tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag voor je op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw hogedrukreiniger op benzine.
 • Betrouwbare en hoogwaardige merken zoals Einhell hogedrukspuiten en Hecht hogedrukspuiten.
 • Een divers assortiment aan hogedrukreinigers.
 • Mogelijkheid om een benzine hogedrukspuit met 2 jaar garantie aan te schaffen.
 • We staan ook klaar om je te helpen met technische vragen rondom onze hogedrukreinigers.
 • Het is tevens mogelijk om onderdelen of accessoires aan te schaffen voor jouw hogedrukspuit op benzine bij ons!

De juiste benzine hogedrukspuit kopen voor de Klus

Bij onze producten is het van belang om goed te letten op de eigenschappen en toepassingen van onze hogedrukreinigers. We bieden altijd meerdere modellen aan voor verschillende soorten gebruikers. Denk hierbij aan:

 • Hoe vaak zal je de hogedrukreiniger gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal je deze hogedrukreiniger gaan gebruiken?
 • Is deze benzine hogedrukspuit wel krachtig genoeg? Wat is de minimale of maximale druk die je nodig hebt?
 • Is de batterij inbegrepen en zijn andere accessoires nodig, of dien ik deze apart aan te schaffen?
 • Is het wellicht beter om een set aan te schaffen?

Hogedrukreiniger op benzine kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is een officiële verdeler van Hecht, Einhell en andere vooraanstaande merken in de tuinmachine industrie. Hierdoor kan je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel dat je bij ons aanschaft. Bij ons ben je verzekerd van gereedschappen en tuinmachines van de hoogste kwaliteit.

Goedkope hogedrukreinigers op benzine kopen

Einhell en vooral Hecht zijn trouwens ook zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een intracommunautaire factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Toch graag wat meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een benzine hogedrukspuit, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze hogedrukreinigers?

Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een hogedrukreiniger op benzine komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.