Automatische lashelm spider

Automatische lashelm spider

Automatische lashelm spider

Merk:manufacturer
Productcode:spider
Beschikbaar:leverbaar op bestelling
  • €49,99

  • Excl. BTW: €41,31

De automatische lashelm kunt u voor diverse lastoepassingen gebruiken. Zo kunt u de laskap opzetten tijdens elektrode, TIG en MIG lassen. Deze lashelm is uitermate geschikt voor het lassen van steeds dezelfde materialen en diktes. Ook kunnen zonder onderbrekingen korte lasnaden uitgevoerd worden met deze laskap.

Door de snelle reactietijd van 1/5000 seconden schakelt de lashelm snel van licht naar donker. Omdat de laskap automatisch is, hoeft u deze niet continu open en dicht te klappen. U kunt de aanzet van de las gewoon door het venster zien. De verduisteringsgraad uitgeschakeld is DIN 3. Zodra u begint met lassen schakelt deze automatisch naar een vaste verduisteringsgraad NO. 11. Verder is de laskap voorzien van 2 sensoren die het licht meten. Het doorkijkvenster heeft een afmeting van 90x35 mm.

Met een gewicht van 0.5 kg is de lashelm zeer licht in gewicht. Dit verlicht de belasting op uw nek. Door de verstelbare hoofdband is de juiste pasvorm snel gevonden. De laskap is aan de achterzijde en aan de bovenzijde te verstellen van 17 tot 22 cm. De kussentjes op de hoofdband verminderen de druk op het hoofd. Door de zonnecel wordt de lashelm automatisch opgeladen tijdens het lassen. Mocht u de laskap een tijd niet gebruiken, dan is het raadzaam om de lashelm voor gebruik onder een felle lamp of in de zon te leggen. Op deze manier laadt de lashelm op en start deze weer automatisch op tijdens het lassen. Om uw lashelm weer netjes op te kunnen bergen kunt u onderaan deze pagina een opbergtas mee bestellen.

Specificaties: 


Afmeting kijkvenster: 90x35 mm
Verduisteringsgraad DIN 3
Verduisteringsgraad ingeschakeld: NO. 11
UV/IR-bescherming: DIN 16
Schakelt automatisch in/uit
Inschakelsnelheid venster: 1/5000 seconden van licht naar donker
Uitschakelsnelheid venster: 0.25-0.45 seconden, automatisch
Voeding: Zonnecel + 1x batterij CR2032 (batterij hoeft niet vervangen te worden)
Gebruikstemperatuur: -5°C tot + 55°C
Afmeting hoofdband: 17-22 cm
Afmeting lashelm: 32x25x20 cm (LxBxH)
Gewicht lashelm: 0.5 kg
Afmeting verpakking: 34.5x24x24 cm (LxBxH)
Gewicht verpakking: 0.8 kg
Keurmerken: CE, ANSI/ISEA
Accessoires:

Spatruit (één binnen en één buiten)

 

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.

Tags: lashelm, automatische lashelm, lashelm kopen