Draaibanken

draaibank, draaibank kopen, online draaibank kopen, draaibanken

Je kan een draaibank gebruiken om metaal te buigen en te bewerken. De draaibank kunt u gebruiken door zowel thuisklussers als professionele metaalbewerkers. De draaibank kunt u gebruiken voor vlakdraaien, dwars- en langs draaien, het snijden van draad, kegeldraaien en snijden. Voor eenvoudigere bewerkingen volstaat een gewone draaibank voldoende. Voor zwaardere taken kun je het beste een draaibank aankopen die je laat aansturen via een computer.

Draaibank online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een draaibank online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw draaibank bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze draaibanken? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Draaibanken kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie draaibanken. Heb je een draaibank bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw draaibank en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Tips voor de aankoop van een draaibank | waar op letten?

-hoe vaak zal u de draaibank gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.

-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer?

-Heb je ook extra accessoires nodig voor jouw draaibank? Of koop je meteen een draaibank set aan?

Vergelijken (0)

Einhell houtdraaibank

Productbeschrijving Einhell houtdraaibankDe draaibank type TC-WW 1000 is er voor de geavanceerde Doe..

€332,75 Excl. BTW: €275,00

Güde 11 delig beitel set

Gude draaibeitel- set. Maat 10 x 10 mm, kwaliteitsklasse P30,  passend voor de draaibank GMD 40..

€210,54 Excl. BTW: €174,00
1 - 2 van 2 (1 pagina's)

Extra informatie

Draaibank kopen, waarom kiezen voor Hobbycenter D'Haese? 

Wanneer je een draaibank koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje: 

·        De beste prijs voor jouw draaibank.

·        Goede en betrouwbare merken zoals Einhell draaibanken en Hecht draaibanken.

·        Een divers aanbod aan draaibanken.

·        Een draaibank kopen met garantie.

·        We helpen je eveneens bij al jouw technische vragen rond draaibanken.

·        Onderdelen of accessoires kopen voor jouw draaibank is ook mogelijk bij ons! 

De juiste draaibank voor de klus 

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze draaibanken. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende: 

·        Ga je de draaibank vaak gebruiken? 

·        Voor welke toepassingen zal ik dit toestel gebruiken? 

·        Is deze draaibank wel krachtig genoeg? 

·        Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen? 

·        Neem ik toch niet beter een draaibank set? 

Draaibank kopen met garantie 

Hobbycenter D'Haese is officiële verdeler van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Goedkope draaibank kopen 

Einhell en vooral Hecht zijn trouwens ook zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

 

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige codes voor een extra korting? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Ik heb interesse in een draaibank: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een draaibank, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze draaibanken? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22. U mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch graag liever zelf een draaibank komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak. 

Volg ons nu ook op FacebookHobbycenter D'Haese.