Draaibanken & toebehoren


Vergelijken (0)

8-delige houtbeitel set

Lange, zachthouten handvaten, stalen schachten en punten. Geschikt voor het gebruik op houten latte..

€37,70 Excl. BTW: €31,16
1 - 1 van 1 (1 pagina's)

Extra informatie

Draaibanken of toebehoren online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een draaibank en toebehoren online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw draaibank en toebehoren bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze draaibanken? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Draaibank kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie draaibanken. Heb je een draaibank bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw draaibank en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een draaibank, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen en beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze draaibanken? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een draaibank komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak. 

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese