Schuurmachines

Schuurmachines

U kunt de schuurmachine gebruiken voor werkzaamheden waarbij u het oppervlak glad wilt maken, zoals bijvoorbeeld schilderwerken. Moeilijke hoeken schuur je snel en eenvoudig, maar ook grotere oppervlakken, zoals bijvoorbeeld deuren. De beste schuurmachine verschilt van situatie tot situatie. Let daarom bij het kopen van een schuurmachine op een aantal zaken. Wil je bijvoorbeeld volledige bewegingsvrijheid en niet afhankelijk zijn van stopcontacten, kies dan voor een accuschuurmachine. 

Schuurmachines van verschillende merken 

Hobbycenter D'Haese heeft in haar uitgebreide gamma meerdere merken te verkrijgen. De meest populaire merken voor de categorie schuurmachines zijn: 

Schuurmachine online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een schuurmachine online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw schuurmachine bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze schuurmachines? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Schuurmachines kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie schuurmachines. Heb je een schuurmachine bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen bedenktijd, een snelle levering van jouw schuurmachine en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een schuurmachine, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen en beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze schuurmachines? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je zelf een schuurmachine komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak. 

Vergelijken (0)

Einhell telescopische Schuurmachine type "giraf"

Productbeschrijving Einhell TC-DW 225 schuurmachineDe Einhell TC-DW 225 drogewand, plafond en vloer ..

€159,95 Excl. BTW:€132,19

Muur en plafondschuurder 1220 watt

krachtige muur en plafondschuurder , ideaal om na het plaatsen van gyprocpanelen , de naden fijn te ..

€129,95 Excl. BTW:€107,40
1 - 2 van 2 (1 pagina's)