Ruwterreinmaaiers

ruw terreinmaaier, ruw terreinmaaier kopen, ruw terreinmaaier online kopen, hooggrasmaaier, hooggrasmaaier Hecht, hooggrasmaaier kopen

Hoograsmaaiers in gebruik voor de grote of kleine klussen

In dit artikel zal je verschillende tuinmachines voorbij zien komen. Deze machines zijn ook voor consumenten goed in gebruik en vaak erg handig om te hebben om jouw tuin goed te kunnen onderhouden.

Ruwterreinmaaiers voor jouw stuk tuin

Heb je een groot stuk tuin en is deze flink begroeid? Dan is een ruwterreinmaaier iets voor jou. Deze machine kan goed omgaan met ruw terrein waar veel hoog gras staat, de grond niet altijd even gelijk is en er een redelijk klus gedaan moet worden. Deze machine is dus erg geschikt voor een wilde tuin of een groot stuk weiland. De machine is goed wendbaar voor ruw terrein met zijn drie wielen en heeft een extra krukas bescherming voor obstakels die je kunt tegenkomen. 

Ruw terreinmaaier online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een ruwterreinmaaier online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw ruw terrein maaier bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze ruw terrein maaiers? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder!


Vergelijken (0)

Balkmaaier 87 cm Hecht 587

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 587 BALKMAAIER" Ons nieuwe, verbeterde model van de Hecht 587&nbs..

€798,60 Excl. BTW: €660,00

Hecht 5056 - snaarmaaier met wielen

Productbeschrijving Hecht 5056 - snaarmaaier met wielenHECHT 5056 is een gemotoriseerde snaarma..

€417,45 Excl. BTW: €345,00

Hecht 5060 EU 4-takt hooggrasmaaier

Productbeschrijving Hecht 5060 hooggrasmaaierDe krachtige benzine ruw terrein maaier Hecht 5060..

€1.246,30 Excl. BTW: €1.030,00

Hecht 5812 benzine hooggrasmaaier

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 5812 hoog grasmaaier" De professionele hooggrasmaaier 5812 met 7...

€2.541,00 Excl. BTW: €2.100,00

Messenbalk voor Hecht 587

messenbalk voor hecht 587..

€78,65 Excl. BTW: €65,00
1 - 5 van 5 (1 pagina's)

Extra informatie


Tips voor de aankoop van een ruw terreinmaaier | waar op letten?

-Wil je een benzine, accu of een elektrische ruwterreinmaaier kopen? Doorgaans zijn benzine hooggrasmaaiers de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines verbeteren ook ieder jaar!

-Hoe vaak zal u de ruwterreinmaaier gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de hooggrasmaaier die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht van de hooggrasmaaier niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer?

-Heb je ook extra accessoires nodig voor jouw ruw terreinmaaier? Of koop je meteen een set aan?

Ruw terreinmaaiers kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Ruw terrein maaiers. Heb je een ruw terrein maaier bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw ruw terrein maaier en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Waarom Hobbycenter D'Haese voor jouw hooggrasmaaier ?

Wanneer je een grasmaaier zoals een ruwterreinmaaier of hooggrasmaaier koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor uw ruw terreinmaaier.
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell ruw terreinmaaiers en Hecht ruw terreinmaaiers.
 • Een divers aanbod aan ruw terrein maaiers.
 • Een ruw terrein maaier kopen met garantie.
 • We helpen je bij technische vragen rond onze ruw terreinmaaiers.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw hooggrasmaaier is ook mogelijk bij ons!

De juiste ruw terreinmaaier kopen voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze ruw terrein maaiers. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je deze hooggrasmaaier vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik deze ruwterrein grasmaaier gebruiken?
 • Is deze ruwterrein maaier wel krachtig genoeg?
 • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen?
 • Neem ik beter een set voor mijn ruw terrein maaier?

Ruw terreinmaaier kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële verdeler van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Goedkope hooggrasmaaier kopen

Einhell en vooral Hecht zijn tevens ook zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Toch graag wat meer info over de huidige codes voor een extra korting? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Ik heb interesse om een ruw terreinmaaier te kopen: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een ruw terrein maaier, hooggrasmaaier, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze ruwterreinmaaiers. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze ruw terrein maaiers? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22.

Wil je toch liever zelf een hooggrasmaaier komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.