Zwaluwstaartfreesmal

zwaluwstaartfreesmal, zwaluwstaartfreesmal kopen, zwaluwstaartfreesmal online kopen
Er zijn veel soorten frezen, maar je hebt ze niet allemaal nodig. Door verschillende accessoires te gebruiken, kun je jouw frees inzetten voor een hele hoop klussen. Denk bijvoorbeeld aan complete accessoiresets, maar ook een freesmal of verstekgeleider. Zorg er wel voor dat de hulpstukken goed aansluiten op de frees die jij hebt. Sommige accessoires passen universeel op alle frezen, anderen zal je specifiek op merk moeten uitkiezen. Op deze pagina staan alle hulpstukken goed georganiseerd op een rijtje zodat je precies weet waar je naar kijkt.

Vergelijken (0)

10-delige kopieerringen set (zwaluwstaart freesmal)

De kopieerringen zijn te gebruiken op bijna alle bovenfrezen met het gebruik van een universele plaa..

€32,67 Excl. BTW: €27,00

Zwaluwstaart freesmal

Voor het gelijktijdig frezen van beide delen van een verbinding voor perfecte resultaten. Tot 300 mm..

€60,45 Excl. BTW: €49,96
1 - 2 van 2 (1 pagina's)

Extra informatie

Zwaluwstaartfreesmal online kopen

Wil je vlug en gemakkelijk een zwaluwstaartfreesmal online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw zwaluwstaartfreesmal bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze zwaluwstaartfreesmallen? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder!

Tips voor de aankoop van een zwaluwstaartfreesmal | waar op letten?

-Wil je een benzine, accu of een elektrisch toestel kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines worden ook ieder jaar beter en beter!

-hoe vaak zal u de freesmachine gebruiken(?), iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je een sterke beer?

-Heb je extra accessoires nodig? Of koop je meteen een set aan?

Zwaluwstaartfreesmallen kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie zwaluwstaartfreesmallen. Heb je een zwaluwstaartfreesmal bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw zwaluwstaartfreesmal en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Waarom Hobbycenter D'Haese voor jouw zwaluwstaartfreesmal?

Wanneer je een zwaluwstaartfreesmal koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw zwaluwstaartfreesmal.
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell en Hecht.
 • Een divers aanbod.
 • Een zwaluwstaartfreesmal kopen met garantie.
 • We helpen je bij technische vragen rond een zwaluwstaartfreesmal.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw zwaluwstaartfreesmal is ook mogelijk bij ons!

De juiste zwaluwstaartfreesmal voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze zwaluwstaartfreesmallen. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je de zwaluwstaartfreesmal vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik deze zwaluwstaartfreesmal gebruiken?
 • Is deze zwaluwstaartfreesmal wel krachtig genoeg?
 • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen?
 • Neem ik toch niet beter een set?

Zwaluwstaartfreesmal kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële dealer van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een zwaluwstaartfreesmal, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze zwaluwstaartfreesmallen? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een zwaluwstaartfreesmal komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.