Lamellenfrezen

lamellenfrees, lamellenfrees kopen, lamellenfrees online kopen

Wat is een lamellensnijmachine of lamellenfrees? 

De lamellenfrees is een zeer geschikt hulpmiddel voor het verbinden van hout. De lamellenfrees is ook geschikt voor het zagen van vloeren iparket langs muren of plinten. Dit multifunctionele gereedschap heeft vaak verschillende instellingen om optimaal te kunnen werken en kan je dan ook gebruiken voor de verwerking van verschillende soorten hout en dit vanuit verschillende hoeken. 

Verschillende soorten lamellenfrezen 

Lamellensnijmachines verschillen in vermogen, omvang in levering en opties. Je hebt verschillende fabrikanten op de markt. 

Lamellenfrees online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een lamellenfrees online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw lamellenfrees bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze lamellenfrezen? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Wat zijn de voordelen van een lamellenfreesmachine? 

 • Lamellenfrezen zijn heegeschikt om houtverbindingen te maken. 

 • Een lamellenfrees snijdt nauwkeurig parket of laminaat langs de muur en of een plint. 

 • De lamellenfreesmachine is in veel gevallen geschikt voor alle soorten hout. 

Vergelijken (0)

Einhell Freesblad - ø 100 x ø 22 x 3,8 mm - 6T

Freesblad voor de Einhell BT-BJ 900 lamellendeuvelfrees. Afmetingen: ø100 x ø22 x 3,8 mm en 6 HM-geh..

€147,62 Excl. BTW: €122,00

Einhell TC-BJ 900 lamellendeuvelfrees

Productomschrijving Einhell TC-BJ 900 lamellendeuvelfreesSchone voegen worden mogelijk gemaakt ..

€85,91 Excl. BTW: €71,00

Lamellenfrees, 760 W

Krachtige 760 W lamellenfrees met gietaluminium basis, geleider en aandrijving behuizing. Produceer..

€158,99 Excl. BTW: €131,40
1 - 3 van 3 (1 pagina's)

Extra informatie

Tips voor de aankoop van een lamellenfrees | waar op letten?

-Wil je een benzine, accu of een elektrisch toestel kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines worden ook ieder jaar beter en beter!

-hoe vaak zal u de lamellenfreesmachine gebruiken(?), iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je een sterke beer?

-Heb je extra accessoires nodig? Of koop je meteen een set aan?

Lamellenfrezen kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Lamellenfrezen. Heb je een lamellenfrees bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw lamellenfrees en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Waarom kiezen voor Hobbycenter D'Haese?

Wanneer je een lamellenfrees koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw lamellenfrees
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell lamellenfreesmachines en Hecht lamellenfreesmachines.
 • Een divers aanbod aan lamellenfrezen.
 • Een lamellenfrees kopen met garantie.
 • We helpen je eveneens bij technische vragen rond onze lamellenfreesmachines.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw lamellenfrees is ook mogelijk bij ons!

De juiste lamellenfrees kopen voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze lamellenfrezen. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je de lamellenfrees vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik dit toestel gebruiken?
 • Is deze lamellenfrees wel krachtig genoeg?
 • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen?
 • Neem ik beter een lamellenfrees set?

Lamellenfrees kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële dealer van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Goedkope lamellenfreesmachine kopen

Einhell en voor Hecht zijn zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een intracommunautaire factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een lamellenfreesmachine, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze lamellenfrezen? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een lamellenfrees komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.