Frees-sets

frees-set, frees-set kopen, frees-set online kopen

U kunt frezen voor diverse soorten taken gaan gebruiken. Om uw frezen zo veelzijdig mogelijk te maken, kunt u het beste ook accessoires voor de frees gaan gebruiken. Er zijn verschillende soorten freesgereedschappen, zoals bijvoorbeeld mallen, verstekgeleiders en zelfs complete sets met frees en heel wat accessoires. Voor je overgaat tot de aankoop van een set met accessoires om te frezen, controleer altijd of je accessoires universeel toepasbaar zijn op de freesmachine die je gebruikt of wil gebruiken. Op deze pagina vindt u verschillende accessoires waarmee u uw werk gemakkelijker zal kunnen voltooien.

Frees-set online kopen

Wil je vlug en gemakkelijk een frees-set online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw frees-set bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze frees-sets? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder!

Vergelijken (0)

12-delige 1/4" TCT frees set

TCT snijranden en sterke, gehard stalen schachten. De set bevat: rechte frees 6 x 20, 12 x 20, 16 x ..

€24,95 Excl. BTW: €20,62
1 - 1 van 1 (1 pagina's)

Extra informatie

Tips voor de aankoop van een frees-set| waar op letten?

-Wil je een benzine, accu of een elektrisch toestel kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines worden ook ieder jaar beter en beter!

-hoe vaak zal u de freesmachine gebruiken(?), iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je een sterke beer?

-Heb je extra accessoires nodig? Of koop je meteen een set aan?

Frees-sets kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Frees-sets. Heb je een frees-set bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw frees-set en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een frees-set, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze frees-sets? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een frees komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.