Deuvelfrezen

deuvelfrees, deuvelfrees kopen, deuvelfrees online kopen

Zet je wel eens hout aan elkaar? Of zou je dit graag wel eens doen? Een deuvelfrees kan in dit geval een heel handig hulpmiddel zijn. Met behulp van deze frees koppel je namelijk heel eenvoudig hout aan elkaar van om het even welke houtsoort. Een deuvelfrees zal er eveneens voor zorgen dat de voeghoutnaden er perfect en elegant zullen gaan uitzien! 

Deuvelfrees online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een deuvelfrees online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw deuvelfrees bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze deuvelfrezen? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Tips voor de aankoop van een deuvelfreesmachine | waar op letten?

-Wil je een benzine, accu of een elektrische deuvelfrees kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines verbeteren ook ieder jaar!

-Hoe vaak zal u de deuvelfrees gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je een sterke beer?

-Heb je extra accessoires nodig voor jouw deuvelfrees? Of koop je toch niet beter meteen een deuvelfrees set aan?

Vergelijken (0)

Triton deuvelmachine

Boort dubbele gaten op een afstand van 32 mm, gemeten vanuit het midden van de ene boor tot het midd..

€193,99 Excl. BTW: €160,32
1 - 1 van 1 (1 pagina's)

Extra informatie

Deuvelfrezen kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Deuvelfrezen. Heb je een deuvelfrees bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw deuvelfrees en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma.

Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Waarom kiezen Hobbycenter D'Haese?

Wanneer je een deuvelfrees koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw deuvelfrees.
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell deuvelfreesmachines en Hecht deuvelfreesmachines.
 • Een divers aanbod aan deuvelfrezen.
 • Een deuvelfrees kopen met garantie.
 • We helpen je eveneens bij technische vragen rond deuvelfrezen.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw deuvelfreesmachine is ook mogelijk bij ons!

De juiste deuvelfrees kopen voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze deuvelfrezen. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je de deuvelfrees vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik deze deuvelfrees gaan gebruiken?
 • Is de deuvelfrees die ik wil kopen wel krachtig genoeg?
 • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen bij mijn deuvelfrees?
 • Neem ik beter een deuvelfrees set?

Deuvelfrees kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële dealer van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Goedkope deuvelfrezen kopen

Einhell en voor Hecht zijn trouwens ook zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een intracommunautaire factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Toch graag wat meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Ik heb interesse om een deuvelfreesmachine te kopen: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een deuvelfrees, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze deuvelfrezen. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze deuvelfrezen? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een deuvelfrees komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.