Dumpers/multitruck

dumper, multitruck, dumper kopen, online dumper kopen, multitruck kopen, minidumper, minidumper kopen

Dumper of multitruck kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie dumpers, minidumpers & multitrucks. Heb je een dumper of multitruck bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je bedenken, een snelle levering van jouw dumper of multitruck en veel kennis ter zake.

Bekijk hieronder ook eens ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Dumpers of multitrucks online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een dumper online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw dumper bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze dumpers of multitrucks? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

De juiste dumper kopen voor de klus 

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze dumpers. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende: 

  • Ga je de minidumper vaak gebruiken? 

  • Voor welke toepassingen zal ik deze minidumper gebruiken? 

  • Is deze dumper die ik wil kopen wel krachtig genoeg? 

Vergelijken (0)

Hecht 2636 - mini transporter

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 2636 GEMOTORISEERDE KRUIWAGEN" Met de gemotoriseerde kruiwagen Hecht 2..

€1.718,20 Excl. BTW: €1.420,00

Hecht 2650 - transporter 500 kg

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 2650 minidumper" Met de krachtige kruiwagen HECHT 2650&..

€2.178,00 Excl. BTW: €1.800,00

Hecht 2950 Benzinemotor Mini Rupsdumper

Productbeschrijving Hecht benzinemotor mini rupsdumperDeze Hecht benzinemotor aangedreven mini rupsd..

€3.146,00 Excl. BTW: €2.600,00

Hecht 2955 benzine rupsdumper

Productbeschrijving Hecht benzinemotor mini rupsdumperDe rupsdumper op benzine HECHT 2955 ..

€6.050,00 Excl. BTW: €5.000,00
1 - 4 van 4 (1 pagina's)

Extra informatie


Waarom Hobbycenter D'Haese voor jouw dumper of multitruck?

Wanneer je een dumper of multitruck koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

  • De beste prijs voor jouw dumper of multitruck.
  • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell en Hecht.
  • Een divers aanbod aan dumpers, minidumpers en multitrucks.
  • Een dumper met garantie kopen.
  • We helpen je bij technische vragen.
  • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw dumper of multitruck is ook mogelijk bij ons!

Minidumper kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële verdeler van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Tips voor de aankoop van een dumper | waar op letten?

-Wil je een benzine minidumper, accu minidumper of een elektrische minidumper kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines worden ook ieder jaar beter en beter!

-Hoe vaak zal u de multitruck gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de minidumper die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht van de minidumper niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer?

-Heb je ook extra accessoires nodig voor jouw minidumper? Of koop je meteen een set aan?

Goedkope dumper of multitruck kopen

Einhell en vooral Hecht zijn ook zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige codes voor een extra koting? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Ik heb interesse in een minidumper: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een dumper, multitruck, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze dumpers en multitrucks?

Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een dumper of multitruck komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak. 

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese