Lijmpistolen

Lijmpistolen

Lijmpistolen zijn zeer geschikt voor diverse toepassingen waarbij er hittebestendige materialen aanwezig zijn met poreuze of absorberende ondergronden. U kunt kiezen voor een lijmpistool die hoge temperaturen kan genereren of een lijmpistool voor eerder lage temperaturen, of een combinatie van deze beide. De lage temperatuurinstelling is geschikt voor hobbywerk en de hoge temperatuurinstelling is geschikt voor doe-het-zelfwerk. Het belangrijkste onderscheid wordt gemaakt door de diameter van het lijmpistool en de temperatuur die kan worden ontwikkeld. 

Lijmpistool online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een lijmpistool online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw lijmpistool bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze lijmpistolen? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Lijmpistolen kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Lijmpistolen. Heb je een lijmpistool bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen bedenktijd, een snelle levering van jouw lijmpistool en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Waarom Hobbycenter D'Haese voor jouw lijmpistool?

Wanneer je een lijmpistool koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

  • De beste prijs 
  • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell en Hecht
  • Een divers aanbod
  • Een lijmpistool kopen met garantie
  • We helpen je bij technische vragen
  • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw lijmpistool is ook mogelijk bij ons!

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een lijmpistool, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen en beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze lijmpistolen? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je zelf een lijmpistool komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak. 

Vergelijken (0)

Compact lijmpistool 230 V, 10 W

Mini lijmpistool Compact lijmpistool voor licht knutselwerkzaamheden op keramiek, glas, metaal, hou..

€5,99 Excl. BTW:€4,95

Lijmpatronen, 50 pk

Hoogwaardige, transparante EVA lijmpatronen, geschikt voor het verbinden van hout, stof, metaal, gla..

€8,89 Excl. BTW:€7,35
1 - 2 van 2 (1 pagina's)