Betonmixers

betonmixer, betonmixer kopen, online betonmixer kopen, betonmolen, betonmolen kopen

Betonmixers, betonmengers of betonmolens kunt u gebruiken om eenvoudig beton te maken en te mengen. De betonmixer is geschikt voor beton, maar kunt u ook gebruiken voor het mengen en mixen van verf met een verfmixer. Houd er rekening mee dat de mixer met op stroom werkt, waardoor de mate van bewegingsvrijheid minder hoog is door de draad. Is het plan om de betonmixer op regelmatige basis te gebruiken? Kies dan voor de betonmolen.


De betonmolen is geschikt zowel voor frequent als ook voor langdurig gebruik.  

Zelf beton mengen heeft heel wat belangrijke voordelen. Zelf beton mengen is ten eerste veel goedkoper dan wanneer je voorgemaakte materialen koopt. Het tweede voordeel is dat het zelf mengen van beton ook vele malen efficiënter is. De levertijd van de betonmixer is één dag en de levering van de materialen kan enkele dagen tot zelfs een week duren. Kortom erg handig om zelf met de betonmixer aan de slag te gaan dus! 

Betonmolen online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een betonmixer online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw betonmixer bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze betonmixers? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Betonmolens kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie betonmixers & betonmolens. Heb je een betonmixer bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw betonmixer en veel kennis ter zake.

Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Vergelijken (0)

'Heavy-Duty' mengstaaf

Productbeschrijving 'Heavy-Duty' mengstaafTechnische specificatiesPapier grootte140 mm x600 mmo..

€10,79 Excl. BTW: €8,92

Brick menger 1600 watt 2 snelheden

Deze mortelmenger is ideaal voor het mengen van gips, mortel, lijm of verf. De benodigde fysieke ins..

€129,95 Excl. BTW: €107,40

Hecht 2117 betonmolen

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 2117 BETONMIXER" U kunt altijd vertrouwen op de elektrische ..

€315,81 Excl. BTW: €261,00

Hecht 2141 betonmixer

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 2141 BETONMIXER" De sterke betonmixer 2141 van Hecht doet he..

€354,53 Excl. BTW: €293,00

Hecht 2185 betonmixer

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 2185 BETONMIXER" Onze Hecht betonmixer 2185 is een..

€413,82 Excl. BTW: €342,00

Hecht 2221 betonmixer

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 2221 BETONMIXER" De elektrische en krachtige betonmixer van Hecht..

€650,98 Excl. BTW: €538,00

Zink geplateerde mengstaaf

Zink geplateerde mengstaaf voor het mengen van verf, cement en andere coatings. Te gebruiken met de ..

€12,79 Excl. BTW: €10,57
1 - 7 van 7 (1 pagina's)

Extra informatie

Tips voor de aankoop van een betonmolen | waar op letten?

-Wil je een benzine, accu of een elektrische betonmolen kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines verbeteren ook ieder jaar!

-hoe vaak zal u de betonmolen gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je een sterke beer?

-Heb je extra accessoires nodig voor mijn betonmolen? Of koop je meteen een set aan?

Betonmolen kopen, waarom kiezen voor Hobbycenter D'Haese? 

Wanneer je een betonmolen koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje: 

 • De beste prijs voor jouw betonmenger. 

 • Goede en betrouwbare merken zoals bijvoorbeeld Einhell betonmengers en ook Hecht betonmengers. 

 • Een divers aanbod 

 • Een betonmolen kopen met garantie. 

 • We helpen je eveneens graag verder bij technische vragen 

 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw betonmolen is ook mogelijk bij ons! 

De juiste betonmolen kopen voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze betonmolen. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je de betonmixer vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik deze betonmixer gebruiken?
 • Is deze betonmolen wel krachtig genoeg?
 • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen bij mijn betonmolen?
 • Neem ik beter een betonmixer in een set?

Betonmolen kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële dealer van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Goedkope betonmenger kopen

Einhell en voor Hecht zijn zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een intracommunautaire factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Ik heb interesse in een betonmolen: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een betonmixer, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze betonmixers. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze betonmixers?

Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een betonmixer komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak. 

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.