Betonmixers

Betonmixers

Betonmixers en mixers kunnen worden gebruikt om eenvoudig beton te maken en te mengen. De betonmixer is geschikt voor beton, maar kan ook gebruikt worden voor het mengen en mixen van verf met een verfmixer. Houd er rekening mee dat de mixer met op stroom werkt, waardoor de mate van bewegingsvrijheid minder hoog is door de draad. Is het plan om de betonmixer op regelmatige basis te gebruiken? Kies dan voor de betonmolen. De betonmolen is geschikt zowel voor frequent als ook voor langdurig gebruik.  

Zelf beton mengen heeft heel wat belangrijke voordelen. Zelf beton mengen is ten eerste veel goedkoper dan wanneer je voorgemaakte materialen koopt. Het tweede voordeel is dat het zelf mengen van beton ook vele malen efficiënter is. De levertijd van de betonmixer is één dag en de levering van de materialen kan enkele dagen tot zelfs een week duren. Kortom erg handig om zelf met de betonmixer aan de slag te gaan dus! 

Betonmixer online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een betonmixer online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw betonmixer bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze betonmixers? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Betonmixers kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie betonmixers. Heb je een betonmixer bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 30 dagen bedenktijd, een snelle levering van jouw betonmixer en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een betonmixer, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen en beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze betonmixers? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je zelf een betonmixer komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak. 

Vergelijken (0)

'Heavy-Duty' mengstaaf

Productbeschrijving 'Heavy-Duty' mengstaafTechnische specificatiesPapier grootte140 mm x600 mmo..

€10,79 Excl. BTW:€8,92

Brick menger 1600 watt 2 snelheden

Voor het mengen van gips, mortel, lijm of verf. De benodigde fysieke inspanning is zo laag mogelijk ..

€129,95 Excl. BTW:€107,40

Zink geplateerde mengstaaf

Zink geplateerde mengstaaf voor het mengen van verf, cement en andere coatings. Te gebruiken met de ..

€12,79 Excl. BTW:€10,57
1 - 3 van 3 (1 pagina's)