Trilstampers

trilstamper, trilstamper kopen, online trilstamper kopen, trilplaat, trilplaat kopen, Hecht trilstamper, Hecht trilstamper kopen

Wat is een trilstamper?

Een trilstamper kunt u gebruiken voor veel verschillende werkzaamheden. Het helpt door middel van trillingen om grond of een ander oppervlakte te verdichten. Het zand komt zo goed verdeeld en verdicht te liggen. Dit noemen we dus ook wel verdichting werkzaamheden. Dit kunt u doen in bijvoorbeeld sleuven, huis aansluitingen, reparaties of andere omstandigheden. 

Voordelen van trilstampers?

 • Verbeterde bodemverdichting: Trilstampers zijn specialisten in het verdichten van de grond. Ze verhogen de dichtheid van de bodem, wat essentieel is voor stabiliteit en draagvermogen. Hierdoor wordt de kans op zettingen en verzakkingen in bouwprojecten geminimaliseerd.
 • Efficiënte verdichting: Trilstampers staan bekend om hun efficiënte verdichtingscapaciteiten. Ze maken het mogelijk om de bodem snel en grondig te verdichten, wat de snelheid van bouwprojecten aanzienlijk verbetert.
 • Verhoogde stabiliteit: Door de bodem met behulp van een trilstamper te verdichten, wordt de stabiliteit van funderingen, wegen en andere bouwconstructies verbeterd. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van de projecten.
 • Vermindering van luchthoudendheid: Trilstampers dragen bij aan het verminderen van luchthoudendheid in de bodem, wat van cruciaal belang is om te voorkomen dat luchtbellen in beton of asfalt worden ingesloten.
 • Diverse bodemsoorten: Deze machines zijn geschikt voor verschillende bodemsoorten, waaronder zand, klei, grind en meer, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn.
 • Compact en draagbaar: Trilstampers zijn doorgaans compact en draagbaar, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik op locaties met beperkte toegang.
 • Lagere kosten: Het gebruik van trilstampers vermindert de fysieke inspanning die nodig is voor handmatige bodemverdichting, waardoor je kosten voor arbeid kunt beperken.

Kenmerken

Een trilstamper kenmerkt zich door het soort acties die je ermee uitvoert. Vaak gebruiken onze klanten een trilstamper voor het aantrillen van grond of zand bij de aanleg van bijvoorbeeld een oprit, tuin of een terras. Ook kunt u een trilstamper gebruiken voor het aanstampen van asfalt, waarbij je het kan gebruiken bij de aanleg van wegen en bijvoorbeeld fietspaden.

Trilstamper online kopen 

Ben je op zoek naar een snelle en eenvoudige manier om een trilstamper online aan te schaffen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dankzij diverse betaalmethoden is het bestellen van jouw trilstamper altijd erg gemakkelijk. Heb je nog vragen over één van onze trilstampers? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op! We staan klaar om je te helpen!

Tips voor de aankoop van een trilplaat | waar op letten?

  • Wil je een benzine, accu of een elektrische trilstamper kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines verbeteren ook ieder jaar!
  • Hoe vaak zal u de trilstamper gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
  • Kijk naar de kracht en of het vermogen van de trilstamper die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
  • Is het gewicht van deze trilstamper niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer?
  • Heb je ook extra accessoires nodig voor jouw trilstamper? Of koop je meteen een set aan?

  Vergelijken (0)

  Hecht 1111 trilplaat benzine motor 5.5 PK

  Voordelen Hecht 1111 trilplaatDe krachtige trilplaat Hecht 1111 is de perfecte partner voo..

  €447,70 Excl. BTW: €370,00

  Hecht 1113 trilstamper benzine motor 6.5 PK

  De "Hecht " Benzine motor aangedreven trilplaat met een motor van 196 cm3 is klaar voor het zware we..

  €508,20 Excl. BTW: €420,00

  Hecht 1114 trilstamper benzine 6.5 PK

  PRODUCTINFORMATIE "HECHT 1114 TRILPLAAT" De grote trilplaat Hecht 1114 met de kr..

  €580,80 Excl. BTW: €480,00

  Hecht 1115 trilstamper 25 KN

  PRODUCTINFORMATIE "HECHT 1115 TRILPLAAT" De trilplaat 1115 van Hecht is bijzonder kra..

  €1.258,40 Excl. BTW: €1.040,00

  Trilstamper hecht 1119 18.5 KN

   zeer geschikt voor het verdichten van zand, aarde, aardekluiten etc. in greppels of smalle doo..

  €1.222,10 Excl. BTW: €1.010,00
  1 - 5 van 5 (1 pagina's)

  Extra informatie  Waarom Hobbycenter D'Haese voor Jouw Trilstamper?

  Bij Hobbycenter D'Haese geniet je van talloze voordelen wanneer je een trilstamper aanschaft. Hier zijn ze op een rijtje:

  • Gegarandeerd de beste prijs voor jouw trilstamper.
  • Vertrouw op toonaangevende en betrouwbare merken zoals Einhell, Lumag en Hecht.
  • Een gevarieerd aanbod van trilstampers, dus jouw ideale trilstamper vind je hier!
  • Jouw trilplaat komt met garantie.
  • Bij technische vragen over onze trilstampers staan we je graag bij.
  • Ook voor onderdelen of accessoires voor jouw trilplaat kun je bij ons terecht!

  Trilstampers kopen bij Hobbycenter D'Haese: voordelig en deskundig advies

  Bij Hobbycenter D'Haese bieden we altijd aantrekkelijke prijzen, ook voor trilstampers. Als je een trilplaat bij ons bestelt, profiteer je direct van extra voordelen, waaronder een bedenktermijn van 14 dagen, snelle levering en uitgebreide expertise.

  Bekijk hierboven ons ruime assortiment trilstampers. Wil je persoonlijk advies op maat om het product te vinden dat het beste bij je past? Neem dan contact op met onze klantenservice. We staan klaar om je verder te helpen!

  De juiste trilstamper kiezen voor jouw klus

  Bij het bekijken van onze producten is het van belang om goed te letten op de eigenschappen en toepassingen van onze trilstampers. We bieden diverse modellen aan, geschikt voor verschillende gebruikersbehoeften. Bij het overwegen van trilstampers is het verstandig om rekening te houden met het volgende:

  • Hoe frequent zal de trilplaat gebruikt worden?
  • Voor welke specifieke toepassingen zal ik deze trilstamper inzetten?
  • Biedt de gewenste trilplaat voldoende kracht voor de klus?
  • Is de batterij inbegrepen, en zijn andere accessoires beschikbaar, of dien ik deze apart aan te schaffen bij mijn trilstamper?
  • Is het wellicht verstandiger om een set aan te schaffen?

  Bij Hobbycenter D'Haese helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze.

  Trilplaat kopen met garantie bij Hobbycenter D'Haese

  Als geautoriseerde dealer van vooraanstaande merken in tuinmachines, zoals Hecht en Einhell, biedt Hobbycenter D'Haese een solide garantie van 2 jaar op alle aankopen. Hier vindt u gegarandeerd gereedschappen en tuinmachines van de hoogste kwaliteit.


  Goedkope bouwmachine kopen

  Bij Hobbycenter D'Haese profiteer je van aantrekkelijke prijzen, vooral bij merken als Einhell en Hecht. Hier vind je hoogwaardige machines tegen scherpe tarieven. Bovendien bieden we aantrekkelijke kortingen die oplopen naarmate je meer tuinmachines of gereedschappen aanschaft.

  Belgische bedrijven kunnen de BTW aftrekken, en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur zonder btw verzorgen. Bij afhalen in de winkel betaal je bovendien geen verzendkosten. Profiteer ook van regelmatige kortingscodes. Wil je meer weten over de huidige codes voor extra voordeel? Stuur ons gerust een e-mail.

  Ik heb interesse in een trilplaat: wat zijn de mogelijkheden? 

  Heeft u een trilstamper, trilplaat, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de tijden qua levering, de prijzen als ook de beschikbaarheden voor onze trilstampers. 

  Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze trilstampers?

  Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com.

  Wil je toch liever zelf een trilstamper komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak. 

  Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese