Accuboormachines

Accuboormachines

Een accuboormachine is een boormachine die zijn energie krijgt van een accu. De accuboor kan als lichte boormachine gebruikt worden, maar is ook zeer geschikt als schroevendraaier. De meeste accuboormachines zijn echter niet sterk genoeg om in steen te boren. De meeste machines hebben een zogenaamde snelspankop als boorhouder. De bithouder wordt in de snelspankop bevestigd, zodat je zonder extra gereedschap snel verschillende schroefbits kan plaatsen. 

Accuboormachines van verschillende merken 

Hobbycenter D'Haese heeft in haar uitgebreide gamma meerdere merken te verkrijgen. Het meest populaire merk voor de categorie accuboormachines is: 

Accuboormachine online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een accuboormachine online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw accuboormachine bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze accuboormachines? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Accuboormachines kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Accuboormachines. Heb je een accuboormachine bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen bedenktijd, een snelle levering van jouw accuboormachine en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een accuboormachine, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen en beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze accuboormachines? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je zelf een accuboormachine komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak. 

Vergelijken (0)

Accu schroevendraaier boormachine 20 V

Draadloze elektrische schroevendraaier boormachine functie. Spanning 20 V Li-Ion accu, 1,5 Ah. Onb..

€109,95 Excl. BTW:€90,87

Einhell TE-CD 18-2 Li-i KIT accu Klopboor- en Schroefmachine Power-X-Change - 18 V / 1500 mAh

Productbeschrijving Einhell TE-CD 18-2 Li-i KIT accu Klopboor- en SchroefmachineDe TE-CD 18-2 Li-i K..

€159,95 Excl. BTW:€132,19
1 - 2 van 2 (1 pagina's)