Boormachines

boormachine, boormachine kopen, boormachine online kopen


Een boor of boormachine is een algemene term of verzamelnaam voor machines waarmee gaten of schroeven kunnen worden geboord. Want je kunt met bijvoorbeeld accuboormachines, slagboormachines en kolomboormachines gaten boren, maar je kunt ze alleen vastdraaien met een schroevendraaier of een slagmoersleutel.

Als je een accuboormachine gebruikt, dan is he mogelijk om zowel te schroeven als te boren. Dit type boormachine is daarom ook erg populair en wordt gebruikt voor de meest voorkomende taken. 

De verschillende kenmerken van schroefboormachines

Zoals veel andere producten zijn schroefboormachines in verschillende varianten te koop en zijn er meerdere merken beschikbaar. Een aantal voorbeelden van deze merken zijn Hecht, Einhell en Lumag. Zoals eerder genoemd zijn schroefboormachines ook te koop als accu variant. Als je voor deze optie kiest is het belangrijk dat je op een paar dingen let. Hier zullen we wat dieper op ingaan.

Wat zijn de voordelen van een schroefboormachine?

Een schroefboormachine heeft veel voordelen. Een daarvan is het feit dat je met deze machine niet alleen kunt boren maar ook kunt schroeven. Ook kun je met een accu schroefboormachine op allerlei plekken je klus klaren. Je hebt namelijk geen stroom nodig. Vaak heeft een schroefboormachine handige kenmerken zoals bijvoorbeeld LED verlichting of een riemclip. Dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Boormachine online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een boormachine online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw boormachine bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze boormachines? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Boormachines van verschillende merken 

Hobbycenter D'Haese heeft in haar uitgebreide gamma meerdere merken te verkrijgen. De meest populaire merken voor de categorie boormachines zijn: 

Sub categorie

Vergelijken (0)

Einhell TC-ID 650 E Elektrische Klopboormachine - 650 Watt

Productbeschrijving Einhell TC-ID 650 E Elektrische Klopboormachine - 650 WattDe Einhell TC-ID 650 E..

€36,30 Excl. BTW: €30,00

Einhell TC-ID 710 E Klopboormachine

Productbeschrijving Einhell TC-ID 710 E KlopboormachineEinhell TC-ID 710 E Elektrische klopboormachi..

€42,35 Excl. BTW: €35,00

Hecht 1065 - elektrische klopboormachine

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 1065 KLOPBOORMACHINE" De krachtige klopboormachine 1065 van Hecht..

€36,30 Excl. BTW: €30,00

Hecht 1072 - elektrische klopboormachine 900 watt

Productbeschrijving Hecht 1072 - elektrische klopboormachine 900 wattDe HECHT 1072 is een licht..

€36,30 Excl. BTW: €30,00
1 - 4 van 4 (1 pagina's)

Extra informatie


Tips voor de aankoop van een boormachine | waar op letten?

-Wil je een accu of een elektrische boormachine kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines verbeteren ook ieder jaar!

-Hoe vaak zal u de boormachine gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht van de boormachine niet te zwaar om handig te werken, of ben je toch wel een sterke beer?

-Heb je ook extra accessoires nodig voor jouw boormachine? Of koop je meteen een set aan?

Boormachines kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Boormachines. Heb je een boormachine bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw boormachine en veel kennis ter zake.

Bekijk hierboven ook eens ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

De juiste boormachine kopen voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze boormachines. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je de boormachine vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik deze boormachine gebruiken?
 • Is de boormachine die je wil kopen wel krachtig genoeg?
 • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen?
 • Neem ik beter een boormachine set?

Boormachine kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële verdeler van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Goedkope boormachine kopen

Einhell en voor Hecht zijn zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige codes voor een extra korting? Stuur ons gerust een mailtje!

Waarom Hobbycenter D'Haese voor jouw boormachine?

Wanneer je een boormachine koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw boormachine.
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell boormachines en Hecht boormachines.
 • Een divers aanbod aan boormachines.
 • Een boormachine kopen met garantie.
 • We helpen je eveneens graag verder bij technische vragen rond onze boormachines.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw boorhamer is ook mogelijk bij ons!

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een boormachine, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze boormachines?

Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een boormachine komen afhalen in plaats van online te bestellen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.