Bladblazers

Bladblazer, Bladblazer kopen, Bladblazer online kopen, Hecht bladblazer, Einhell bladblazer


Bladblazers van verschillende merken 

Hobbycenter D'Haese heeft in haar uitgebreide gamma meerdere merken te verkrijgen. De meest populaire merken voor de categorie bladblazers en bladzuigers zijn: 

Bladblazer online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een bladblazer online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw bladblazer op benzine bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze bladblazers? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder!

Sub categorie

Vergelijken (0)

Hecht 8574 PROFI - bladzuiger/hakselaar met zelfaangedreven systeem

Productbeschrijving Hecht 8574 PROFI - bladzuiger/hakselaar met zelf aangedreven systeemMet de ..

€1.373,35 Excl. BTW: €1.135,00

Hecht 9436 accu bladblazer en bladzuiger

Productbeschrijving Hecht 9436 bladblazer en bladzuiger  HECHT 9436 accu bladblazer.&..

€78,65 Excl. BTW: €65,00

Hecht 9440 accu bladblazer en bladzuiger

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 9440 bladblazer en bladzuiger" De sterke en compacte Hecht 9440 draadl..

€114,95 Excl. BTW: €95,00
1 - 3 van 3 (1 pagina's)

Extra informatie


Tips voor de aankoop van een bladblazer | waar op letten?

-Wil je een benzine bladblazer kopen, accu bladblazer kopen of een elektrische bladblazer kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines verbeteren ook ieder jaar!

-Hoe vaak zal u de bladblazer of bladzuiger gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je een sterke beer?

-Heb je extra accessoires nodig? Of koop je meteen een set aan?

Bladblazers en of zuigers kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie Bladblazers en of zuigers. Heb je een bladblazer bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw zuiger en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Goedkope bladblazer of bladzuiger kopen

Einhell en vooral Hecht zijn trouwens ook zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een intracommunautaire factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een bladzuiger, bladblazer, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze bladblazers of bladzuigers? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een bladzuiger of bladblazer komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.