Benzine hogedrukreinigers

Benzine hogedrukreiniger, Benzine hogedrukreiniger kopen, Benzine hogedrukreiniger online kopen

Benzine hogedrukreiniger online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een benzine hogedrukreiniger online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw hogedrukreiniger op benzine bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze benzine hogedrukreinigers? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Tips voor de aankoop van een hogedrukreiniger | waar op letten?

-Wil je een benzine hogedrukreiniger kopen, accu hogedrukreiniger kopen of een elektrische hogedrukreiniger kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines verbeteren ook ieder jaar!

-hoe vaak zal u de benzine hogedrukreiniger gebruiken, iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je een sterke beer?

-Heb je extra accessoires nodig voor je hogedrukreinigerh? Of koop je meteen een set aan?

Vergelijken (0)

Hecht 3230 hogedrukreiniger 207. bar

PRODUCTINFORMATIE "HECHT 3230 BENZINE HOGEDRUKREINIGER" De Hecht 3230 is een krachtige ben..

€547,40 Excl. BTW: €452,40

Hecht IG 2200 geluidsarme generator benzine 2000 watt

Productbeschrijving Hecht IG 2200 geluidsarme generator benzine 2000 wattEenfase-wisselstroomge..

€650,99 Excl. BTW: €538,01
1 - 2 van 2 (1 pagina's)

Extra informatie


Benzine hogedrukreinigers kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie benzine hogedrukreinigers. Heb je een benzine hogedrukreiniger bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw hogedrukreiniger op benzine en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Waarom Hobbycenter D'Haese voor jouw hogedrukreiniger?

Wanneer je een hogedrukreiniger koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw hogedrukreiniger op benzine.
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell hogedrukreinigers en Hecht hogedrukreinigers.
 • Een divers aanbod aan benzine hogedrukreinigers.
 • Benzine hogedrukreiniger kopen met garantie
 • We helpen je graag ook verder bij technische vragen rond onze hogedrukreinigers.
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw benzine hogedrukreiniger is ook mogelijk bij ons!

De juiste benzine hogedrukreiniger kopen voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze benzine hogedrukreinigers. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je de hogedrukreiniger vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik deze hogedrukreiniger gaan gebruiken?
 • Is deze benzine hogedrukreiniger wel krachtig genoeg?
 • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen?
 • Neem ik toch niet beter een set?

Benzine hogedrukreiniger kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële verdeler van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Goedkope hogedrukreinigers op benzine kopen

Einhell en voor Hecht zijn zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een intracommunautaire factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Toch graag wat meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een benzine hogedrukreiniger, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze hogedrukreinigers? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een hogedrukreiniger op benzine komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.