4-takt bosmaaiers

4-takt bosmaaier, 4-takt bosmaaier kopen, 4-takt bosmaaier online kopen

4-takt bosmaaier online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een 4-takt bosmaaier online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw 4-takt bosmaaier bestellen. Heb je nog verdere vragen rond één van onze 4-taks bosmaaiers? Aarzel dan zeker niet en neem gerust contact me  ons op! We helpen je zeer graag verder!

Tips voor de aankoop van een bosmaaier | waar op letten?

-Wil je een benzine, accu of een elektrisch toestel kopen? Doorgaans zijn benzine toestellen de beste, maar ecologie wordt steeds belangrijk. De accu's van de machines worden ook ieder jaar beter en beter!

-hoe vaak zal u de bosmaaier op 4-takt gebruiken(?), iedere week, maand of slechts enkele keren per jaar, voor intensief gebruik hebben we ook professionele types bij zowel voor Hecht als voor Einhell en Lumag.
-Kijk naar de kracht en of het vermogen van de machine die je wil kopen, probeer te vergelijken met andere modellen of merken.
-Is het gewicht niet te zwaar om handig te werken, of ben je een sterke beer?

-Heb je extra accessoires nodig? Of koop je meteen een set aan?

Vergelijken (0)

Bosmaaier HECHT 4 takt semi-prof

Productbeschrijving Bosmaaier HECHT 4 takt semi-profPraktische en lichtgewicht benzine bosmaaie..

€255,31 Excl. BTW: €211,00
1 - 1 van 1 (1 pagina's)

Extra informatie


4-takt bosmaaiers kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een scherpe prijs, eveneens in de categorie 4-takt bosmaaiers. Heb je een 4-takt bosmaaier bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw bosmaaier en veel kennis ter zake. Bekijk hieronder ons volledige gamma. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag verder op weg! 

Waarom Hobbycenter D'Haese voor jouw bosmaaier?

Wanneer je een bosmaaier koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan krijg je tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • De beste prijs voor jouw bosmaaier.
 • Goede en betrouwbare merken zoals Einhell en Hecht
 • Een divers aanbod aan bosmaaiers op 4-takt.
 • Benzine bosmaaier kopen met garantie
 • We helpen je bij technische vragen
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw bosmaaier is ook mogelijk bij ons!

De juiste bosmaaier voor de klus

Kijk bij onze producten altijd goed naar de eigenschappen en de toepassingen van onze 4-takt bosmaaiers. Wij hebben altijd meerdere modellen voor verschillende soorten gebruikers. Denk na over het volgende:
 • Ga je deze bosmaaier op 4-takt vaak gebruiken?
 • Voor welke toepassingen zal ik dit toestel gebruiken?
 • Is deze bosmaaier wel krachtig genoeg?
 • Is de batterij inbegrepen en of andere accessoires, of dien ik deze apart bij te kopen?
 • Neem ik toch niet beter een bosmaaier set?

Bosmaaier kopen met garantie

Hobbycenter D'Haese is officiële dealer van Hecht en Einhell en nog enkele andere grote namen in de tuinmachine fabrikanten. Daarom mag je bij ons rekenen op 2 jaar garantie op ieder toestel die je bij ons koopt. Bij ons bent u zeker van gereedschappen en tuinmachines met de beste kwaliteit.

Goedkope bosmaaiers op 4 takt kopen

Einhell en voor Hecht zijn zeer gunstig in prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschappen je er koopt, hoe meer korting!

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een intracommunautaire factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor  de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Ik heb interesse: wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een 4-takt bosmaaier, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de levertijden, de prijzen als ook de beschikbaarheden. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze bosmaaiers op 4-takt? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je toch liever zelf een 4-taktbosmaaier komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak.

Volg ons nu ook op Facebook! Hobbycenter D'Haese.