Over Hobbycenter D'Haese

Hobbycenter D'Haese heeft een groot gamma aan tuinmachines en gereedschappen. Het bedrijf bestaat reeds 25 jaar en is onlangs overgenomen door een jonge maar zeer ambitieuze ondernemer. De vroegere eigenaar helpt wel nog mee in de zaak. Hobbycenter D'Haese is nu gevestigd in Grimbergen. Vroeger was dat Sinaai. We zijn premium verdeler of dealer van Hecht, Einhell en Lumag tuinmachines en gereedschappen voor zowel België en Nederland.

Naast goede prijzen bieden wij ook een snelle verzending, een antwoord op al uw technische vragen en een goede dienst-na-verkoop. Bel of e-mail ons gerust en wij antwoorden zo snel mogelijk.

Ons gamma tuinmachines

Zoals vermeld hebben wij een zéér ruim gamma aan tuinmachines en gereedschappen. Er is een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. We hebben alles in huis om je onderhoud van je tuin gemakkelijker en aangenamer te doen verlopen. 

Een greep uit ons gamma aan tuinmachines en gereedschappen:

Onze merken

Hobbycenter D'Haese wil een brede waaier aan producten aanbieden en werkt daarom samen met verschillende merken waar we premium partner van zijn. Zo kunnen we voor ieder budget of karwei een gepaste tuinmachine of gereedschap aanbieden.

 • Hecht en Einhell
 • Silverline, Scheppach, Güde en Zipper
 • Greentools en Lumag

Bereikbaarheid Hobbycenter D'Haese

Grimbergen ligt in het centrum van Vlaanderen. Mensen kunnen ons heel gemakkelijk bereiken. Dit zowel vanuit Oost-Vlaanderen, Antwerpen als Vlaams-Brabant. Als je dus een tuinmachine of gereedschap wilt kopen, dan ben je hier zeker aan het goede adres. Let wel: dit is een woonwinkel en geen gewone winkel. Een afspraak maken is ook nodig om u te kunnen helpen in jouw zoektocht naar het gepaste gereedschap of tuinmachine.

Gereedschap of tuinmachine online kopen 

Wil je vlug en gemakkelijk een tuinmachine online kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Door de verschillende methodes om te betalen kun je steeds zeer gemakkelijk jouw materiaal bestellen. Heb je nog verdere vragen of bedenkingen rond één van onze producten? Aarzel dan zeker niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op! We helpen je zeer graag verder! 

Gereedschappen of tuinmachines kopen bij ons 

Hobbycenter D'Haese biedt altijd een hele scherpe prijs. Het gamma is ook zeer compleet voor zowel doe-het-zelver, professional als hobbyist. Heb je een product bestelt bij Hobbycenter D'Haese? Dan profiteer je ook meteen van extra voordelen zoals bijvoorbeeld 14 dagen tijd om je te bedenken, een snelle levering van jouw tuinmachine, onderhevig aan voorraad bij fabrikanten ook veel kennis ter zake.


Bekijk hieronder ons volledig gamma aan gereedschappen en tuinmachines. Wilt u persoonlijk advies op maat om een product te vinden dat het beste bij u past? Contacteer dan onze klantendienst. We helpen je graag met al jouw vragen zoals bijvoorbeeld:

 • status van de voorraad van de tuinmachine of het gereedschap
 • de meest actuele prijzen
 • voor technische en praktische vragen
 • vragen rond de wisselstukken van een tuinmachine of gereedschappen
 • vragen rond de accessoires
 • het onderhoud van een grote of kleine tuinmachine
 • de verschillende product gamma's
 • het verschillen tussen 2 types of tussen bijvoorbeeld 2 merken
 • Etc.

Waarom Hobbycenter D'Haese voor jouw gereedschappen en machines?

Wanneer je een product koopt bij Hobbycenter D'Haese, dan zijn er tal van voordelen. Deze voordelen zetten we graag eventjes op een rijtje:

 • Een hele goede prijs voor jouw gereedschap of tuinmachine, zo niet de beste prijs!
 • Goede en betrouwbare merken zoals Hecht en Einhell, maar ook Lumag en Güde.
 • Een gereedschap online kopen of aan huis weliswaar op afspraak met de nodige garantie.
 • We helpen je bij al jouw technische, maar ook praktische vragen.
 • Er is iemand beschikbaar die met ons samenwerkt voor het onderhoud van uw gereedschap of tuinmachine!
 • Onderdelen of accessoires kopen voor jouw tuinmachines of gereedschappen is eveneens mogelijk bij ons!

Goedkope gereedschappen of tuinmachines kopen

Einhell en vooral Hecht zijn zeer gunstig qua prijs. Je koopt een nieuwe kwaliteitsmachine aan een zeer scherpe prijs. Ook de kwaliteit van onze merken is meer dan behoorlijk! Daarenboven kun je ook rekenen op staffelkortingen bij Hobbycenter D'Haese. Hoe meer tuinmachines of gereedschap je koopt, hoe meer korting! Dat is bijvoorbeeld interessant voor hoveniers of aanleggers van tuinen die regelmatig hun machine moeten vernieuwen.

Belgische bedrijven kunnen daarenboven hun BTW aftrekken en voor Nederlandse bedrijven kunnen we een intracommunautaire factuur maken zonder btw. Als je kiest voor afhalen in de winkel, dan hoef je ook geen kosten voor de verzending te betalen. Genieten ook van regelmatige kortingscodes. Meer info over de huidige kortingscodes? Stuur ons gerust een mailtje!

Ik heb interesse in een tuinmachine of gereedschap

wat zijn de mogelijkheden? 

Heeft u een tuinmachine, wisselstuk of een accessoire nodig? Contacteer ons voor de lever termijn, de meest recente prijs en de beschikbaarheid van het gereedschap of de tuinmachine. 

Vragen, opmerkingen of graag advies in verband met onze producten zoals onze tuinmachines? Dit kan via telefoon op het nummer +32 495 42 32 22, u mag ons ook sms-en of een WhatsApp bericht sturen. Je kan ook via e-mail terecht via matthiasverstraete.mv@gmail.com. 

Wil je zelf een tuinmachine of gereedschap komen afhalen? Ook dat kan! Neem dan gerust contact op via e-mail voor een afspraak. 

Categorieën